Α’ Ιταλίας: Ψάχνει απεγνωσμένα γκολ ο Ρονάλντο

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ρονάλντο να ανοίξει λογαριασμό φέτος κόντρα στον εντός έδρας αγώνα με τη Σασσουόλο.
cristiano ronaldo juventus   qswdlebripywbnwf

Τέταρτη αγωνιστική στο Καμπιονάτο με εύκολες θεωρητικά εντός έδρας αποστολές για Ρόμα και Γιούβε.

Ανάλυση

Ρόμα – Κιέβο

Η ρόμα ηττήθηκε από τη Μίλαν με 2-1, σε ένα ματς όπου το γκολ της ήττας ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάντως ήταν κατώτερη της αντιπάλου της. Δεύτερη γκέλα στα τρία πρώτα ματς. Μεσοβδόμαδα παίζει με τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λείπει ο Παστόρε. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με Ουντέρ, Ελ Σαράουι και Τζέκο να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Ο Κιέβο παίζει πολύ άσχημα στο ξεκίνημα. Μια ανάσα από την εντός έδρας ήττα έφτασε κόντρα στην Κιέβο αλλά τη γλίτωσε ο κίπερ Σορεντίνο με μεγάλες εμφανίσεις. Τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς για κατάθεση ψευδών οικονομικών στοιχείων από τον πρόεδρο Καπεντέλι. Λείπουν Σέζαρ, Κατσατόρε και Τζόρτζεβιτς. Με 4-4-2 και τους Στεπίνσκι και Τζακερίνι στην επίθεση. Μόνο αν αυτοκτονήσει η Ρόμα δεν θα κερδίσει αυτή την απαράδεκτη και άκρως προβληματική Κιέβο. Ασος από ημίχρονο.

Θα καταφέρουν Ρόμα και Γιουβέντους να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους απόψε; 

Γιουβέντους – Σασσουόλο

Η Γιούβε μπορεί να κερδίζει, αλλά ο Ρονάλντο δεν σκοράρει και άπαντες έχουν πέσει πάνω του. Μάλιστα δεν ακολούθησε την Πορτογαλία στα ματς που είχε κατά την περίοδο της διακοπής για να προετοιμαστεί ατομικά. Τελευταία νίκη τη ομάδας με 2-1 κόντρα στην Πάρμα. Το απόλυτο σε τρεις αγώνες. Εκτός με τη Βαλένθια παίζει μεσοβδόμαδα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Λείπει ο Μπαρτσάλι. Φουλ επιθετικό 4-3-3 με Ρονάλντο, Μπερναντέσκι και Μάντζουκιτς στην επίθεση. Απίστευτο ματς για τη Σασσουόλο και τρομερή νίκη με 5-3 κόντρα στην Τζένοα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, το έκανε 5-1 και τελικά δέχτηκε δύο γκολ στη συνέχεια. Λείπει ο Πελούζο στην άμυνα. Με άγνοια κινδύνου και 4-3-3 απόψε έχοντας τους Μπόατενγκ, Ντι Φραντζέσκο και Μπεράρντι στην επίθεση. Η Γιούβε θα κερδίσει και θα προσπαθήσει να το κάνει από νωρίς. Η Σασσουόλο παίζει πάντα επιθετικά. Ασος και over με κλειστά μάτια.

Ουντινέζε – Τορίνο

 Η Ουντινέζε ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιορεντίνα παίζοντας εντελώς παθητικά. Παίζει πολύ αμυντικά και καταντάει προβλέψιμη. Δεν παίζουν απόψε Μπάντου, Ινγκλεσον, ενώ δεν αλλάζει το 4-5-1 με αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Λαζάνια. Η Τορίνο σε ένα ματς που άνοιξαν οι ουρανοί και μάλιστα υπήρξε προσωρινή διακοπή τελικά επιβλήθηκε της Σπαλ με 1-0. Πρώτο φετινό τρίποντο. Σκόρερ ο Ενκουλού στο 53’. Απουσιάζουν οι Λάνκο και Ανσάλντι σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Με 3-4-2-1 και γεμάτο κέντρο απόψε. Μοναδικός προωθημένος ο Μπελότι. Πίσω του θα κινούνται Φαλκέ και Σοριάνο δίνοντας τα απαιτούμενα στηρίγματα. Περίεργο ματς. Ανώτερη ως τώρα η Τορίνο αγωνιστικά, αλλά στο Ούντινε η γηπεδούχος μεταμορφώνεται. Προς ισοπαλία με γκολ.

Εμπολι – Λάτσιο

Η Εμπολι ήταν ανώτερη από την Κιέβο, αλλά τελικά κόλλησε στο 0-0. Τα έπιασε όλα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Βατό πρόγραμμα ως τώρα. Πλέον αρχίζουν τα δύσκολα. Μάλιστα καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες των Πασκουάλ, Αντονέλι και Ροντρίγκες. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τους Μπενασέρ, Ζάιτς και Κρούνιτς πίσω από τον φουνταριστό Καπούτο. Η Λάτσιο ζορίστηκε πάρα πολύ στο τέλος για να κρατήσει το υπέρ της 1-0 κόντρα στην Φροζινόνε, αλλά τα κατάφερε. Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Χρειάζεται χρόνο. Λογικά η διακοπή την ωφέλησε. Μεσοβδόμαδα παίζει με τον Απ. Λεμεσούστην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Απουσιάζουν Μπερίσα, Φελίπε και Λουκάκου. Με 3-5-2 απόψε και τον Αλμπέρτο λίγο πιο πίσω από τον φουνταρτιστό Ιμόμπιλε. Από τα πιθανότερα goal/goal της αγωνιστικής. Η Εμπολι βγάζει ενέργεια και παίζει επιθετικά. Η Λάτσιο έχει παίκτες μεγάλης κλάσης από τη μέση και μπροστά, αρκεί να βρεθούν.

Κάλιαρι – Μίλαν

Μεγάλο διπλό για την Κάλιαρι επί της Αταλάντα με 1-0. Εφερε τεράστιο ενθουσιασμό. Σκόρερ ο Μπαρέλα στο 45’. Με ανεβασμένη ψυχολογία απόψε κόντρα στη Μίλαν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Κακή η παράδοση με μόλις μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Λείπει ο κίπερ Ράφαελ. Με 4-3-3 απόψε έχοντας μπροστά στους Ιονίτα, Σάου και Παβολέτι. Ο πρώτος θα κινείται λίγο πιο περιφερειακά. Η Μίλαν πέτα σπουδαία νίκη με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα. Σκόρερ του νικητήριου γκολ ο Κουτρόνε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Μεσοβδόμαδα παίζει με τη Ντούντελανζ στο Γιουρόπα Λιγκ. Απουσιάζουν οι Στρίνιτς και Μοντολίβο, ενώ ο σκόρερ του τελευταίου, Κουτρόνε έχει ενοχλήσεις και δεν θα ρισκάρει. Καθαρό 4-3-3 με Σούσο, Ιγκουαϊν και Τσαλχάνογλου στην επίθεση. Χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού για ματς στη Σαρδηνία για τη Μίλαν. Αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε goal/goal και σύνολο τερμάτων «2-3». Εχει μπόλικο 1-1…

Σε ενδιαφέρει