Α’ Ιταλίας: Με το μυαλό στην Τότεναμ οι «Νερατζούρι»

Η μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει για την Ιντερ και ο Σπαλέτι φοβάται τον σημερινό αγώνα με την Πάρμα.
c bd  a cadeb

Με τρεις αναμετρήσεις σε Μιλάνο, Νάπολι και Φροζινόνε ανοίγει απόψε η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο.

Ανάλυση

Ιντερ – Πάρμα

Ανετο πέρασμα από την Μπολόνια με 3-0 για την Ιντερ. Δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό στο χορτάρι, αλλά ήταν άκρως ουσιαστική. Σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση με τον σύλλογο ο Νάινγκολαν. Απαντες ζουν και αναπνέουν για τη μεγάλη επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το μεσοβδόμαδο ματς με την Τότεναμ. Ο Σπαλέτι ζητάει συγκέντρωση από τους παίκτες, αφού η Πάρμα είναι άκρως μαχητική αντίπαλος. Λείπει ο Μαρτίνες. Καθαρό 4-2-3-1 με τον Κεϊτά στην επίθεση και από πίσω τους Νάινγκολαν, Πολιτάνο και Πέρισιτς. Εξαιρετική η παράδοση κόντρα στους Παρμέντσι εντός έδρας με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 15 αγώνες. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κόψουν βαθμούς από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, αλλά έμειναν με την όρεξη. Ηττα με 2-1 παρά την προσωρινή ισοφάριση του Ζερβίνιο στο 33’. Μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εχει βρει δίχτυα στα δύο από αυτά τα ματς. Απουσιάζουν Μουνάρι, Μπαμπιανί, Ντέτζι και ο τιμωρημένος Καλαϊό. Με τις συγκεκριμένες απουσίες και μια Ιντερ αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς το ματς και να κάνει συντήρηση ελέω Τσάμπιονς Λιγκ θα επιλέξω τον άσο του πρώτου ημιχρόνου.

Τέταρτη αγωνιστική στο Καμπιονάτο με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα 

Νάπολι – Φιορεντίνα

Η Νάπολι υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα και μάλιστα τι ήττα. Καθαρό 3-0 στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια. Το φυσάει και δεν κρυώνει. Αμυντικά μέχρι τώρα παρουσιάζεται πολύ κακή. Εξι γκολ έχει δεχτεί στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Φυσικά όλες ήταν over. Ακολουθεί το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντσελότι ζήτησε ηρεμία. Λείπει ο κίπερ Μέρετ και οι Γιουνές και Γκουλάμ. Φουλ επιθετικό 4-3-3 κι απόψε με Καγεχόν, Ινσίνιε και Μίλικ στην επίθεση. Με φόρα στο φετινό πρωτάθλημα η Φιορεντίνα κερδίζοντας με 6-1 την Κιέβο και 1-0 την Ουντινέζε. Βέβαια και τα δύο ματς έγιναν στην Φλωρεντία. Πρέπει να τη δούμε τι ψάρια πιάνει και εκτός. Μπορεί να μην παίζει στην Ευρώπη, αλλά μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής τη Σαμπντόρια. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Κιέζα. Θα λείψει ο κίπερ Λαφόντ. Με 4-3-3 και τους Κιέζα, Εϊσερίκ και Σιμεόνε οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων για τη Νάπολι εντός έδρας. Φαβορί κι απόψε, αλλά επειδή περιμένω ένα ματς με τρελό ρυθμό δεν μπορώ να μην προτιμήσω τόσο το over στα γκολ, όσο και το over στα κόρνερ.

Φροζινόνε – Σαμπντόρια

Η Φροζινόνε κοίταξε στα μάτια τη Λάτσιο στη Ρώμη, έχασε ευκαιρίες, αλλά ηττήθηκε άδικα με 1-0, Μαχητική όσο δεν πάει. Ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ στη φετινή σεζόν. Δύο ήττες και μία ισοπαλία. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την επίθεση. Ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό. Σε φιλικό κατά τη διακοπή κέρδισε την Τερνάνα με 4-1 και έδειξε να ξεμπουκώνει. Λείπουν Γκόρι και Παγκανίνι. Με 3-5-2 και επιθετικό δίδυμο τους Τσιάνο και Πέριτσα. Η Σαμπντόρια έκανε τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Νάπολι και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 3-0. Δύο γκολ ο Ντεφρέλ στο πρώτο ημίχρονο και ένα ο Κουαλιαρέλα στο 76’. Πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Χρωστάει ματς με τη Φιορεντίνα που θα το δώσει μεσοβδόμαδα. Λείπουν Ρετζίνι, Φράετ και Σαπονάρα. Σε φιλικό ηττήθηκε από την Σπέτσια με 2-1, αλλά έπαιξε με αλλαγές. Δεν διαφοροποιείται το 4-3-1-2 με τους Κουαλιαρέλα και Ντεφρέλ στην επίθεση, ενώ από πίσω θα κινείται ο Καπράνι. Αν η Φροζινόνε ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη εκτελεστικά θα επέλεγα το 1Χ σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Τώρα θα τις αφήσω να βγάλουν τα μάτια τους ολομόναχες.

Σε ενδιαφέρει