Α’ Γερμανίας: Μουρμούρα σε Λεβερκούζεν και Σάλκε

Το κακό ξεκίνημα της Λεβερκούζεν και της Σάλκε στη φετινή Μπουντεσλίγκα έχει φέρει προβληματισμό και μπόλικη μουρμούρα από τον κόσμο των δύο ομάδων.
bayer bayern

Φουλ αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα, όπου σήμερα διεξάγεται το κυρίως μενού της τρίτης αγωνιστικής με πολλά σπουδαία ντέρμπι ονομάτων.

Ανάλυση

Μπάγερν – Λεβερκούζεν

Ότι ήθελε έκανε η Μπάγερν στην έδρα της Στουτγάρδης φτάνοντας άνετα στο 3-0. Ετσι έκανε το 2/2 σκοράροντας έξι φορές. Over και τα δύο επίσημα ματς. Στα πιτς απόψε ο Κομάν. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στην Πορτογαλία μεσοβδόμαδα. Με 4-1-4-1 απόψε έχοντας τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή και τους Ριμπερί – Ρόμπεν στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Η Λεβερκούζεν ήταν κάκιστη στο εντός έδρας ματς με τη Βόλφσμπουργκ χάνοντας με 3-1. Πολλές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Στη διακοπή δούλεψαν σε αυτό οι φιλοξενούμενοι Κακή παράδοση κόντρα στην Μπάγερν. Πέντε γκολ έχει δεχτεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Χέρλιχ δεν κάθεται καθόλου άνετα στην καρέκλα του. Λείπουν Ρέτσος, Πογιανπάλο και Αράνγκις. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 και τον Φόλαντ σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τη Λουντογκόρετς εκτός έδρας για το Γιουρόπα. Ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά σε καμία περίπτωση στο 1.20. Εξίσου χαμηλό και το over. Μονόδρομος το over 3,5 που κινείται στα επίπεδα του 1.90.

 

Μάιντζ – Αουγκσμπουργκ

Η Μάιντζ έπαιξε για την ισοπαλία στη Νυρεμβέργη και την πήρε με 1-1. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα μετόπισθεν. Ο Σβαρτς δείχνει να ρίχνει το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Και τα δύο φετινά της ματς είναι under. Σήμερα θα λείψουν οι Εγκμπαμέν και Χόλτμαν από τη μεσαία γραμμή. Στα πιτς από το ξεκίνημα της σεζόν ο κίπερ Αντλερ και οι Χακ και Λάτσα. Κλασικό 4-2-3-1 με τον Ματετά στην επίθεση. Η Αουγκσμπουργκ έμεινε στο 1-1 εντός με την Γκλάντμπαχ, σε ένα ματς που είχε τον έλεγχο και περισσότερες φάσεις. Τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς. Αμφότερα goal/goal και σύνολα τερμάτων «2-3». Απουσιάζουν Γένσεν, Φινγκμπόκασον και Σίμπερ. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τους Κου, Χαν και Ρίχτερ πίσω από τον φουνταριστό Γκρέγκοριτς. Εξι νίκες έχει η Μάιντς στις εννιά πιο πρόσφατες συγκρούσεις της κόντρα στην Αουγκσμπουεργκ, αλλά η φιλοξενούμενη πήρε τα δύο τελευταία. Ματς που θα κριθεί στο όριο και λογικά δεν θα ξεφύγει από πλευράς σκοραρίσματος.

Λειψία – Αννόβερο

Η Λειψία κόλλησε στο 1-1 εντός έδρας με τη Φορτούνα, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο 47’ και ισοφάρισε με τον Ογκουστέν στο 68’. Τρίτο σερί goal/goal σε Γερμανία και Ευρώπη. Ακολουθεί το ματς με τη Σάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Γιουρόπα. Δεύτερο κολλητό εντός και δεν νοείται η περίπτωση νέας γκέλας. Δύο φορές την έχει αντιμετωπίσει πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Με 4-4-2 και τους Ογκουστέν – Βέρνερ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Το Αννόβερο έπαιξε μαζική άμυνα με τη Ντόρτμουντ και δικαιώθηκε μένοντας στο 0-0. Δεύτερη ισοπαλία στα ισάριθμα φετινά της παιχνίδια για την Μπουντεσλίγκα. Under και οι δύο. Δεν έχει διπλό στα 10 τελευταία εκτός. Φελίπε και Χίμπερς λείπουν από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεδομένο το 3-4-1-2 με τους Ασάνο – Φίλκρουγκ στην επίθεση και από πίσω τον Μπεμπού. Τελείωσαν τα ψέματα για τη Λειψία. Επιβάλλεται να αντιδράσει και να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Αν δεν είχε και ματς Ευρώπης μεσοβδόμαδα θα πόνταρα με κλειστά μάτια στον άσο.

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα

Αστραψε και βρόντηξε η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της Λεβερκούζεν φτάνοντας δικαιότατα στο 3-1. Εντυπωσιακή αντίδραση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και γύρισε την αναμέτρηση με το αυτογκόλ του Οζκάν και τα τέρματα των Βέγκχορτς και Στέφεν. Εκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα με ισάριθμα over και εντυπωσιακές επιθετικές αρετές. Λείπουν οι Γκιλαβογκί, Κλάους, Αζάουι και Γιουνγκ. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Βέγκχορτς στην επίθεση. Η Χέρτα εντυπωσίασε στην έδρα της Σάλκε και πέτυχε μεγάλο διπλό με 2-0. Σκόραρε δις ο Ντούντα στο 15’ και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκανε το 2/2 χωρίς να δεχτεί γκολ. Στη διακοπή κέρδισε σε φιλικό τη Ζέχλεντορφ με 3-0. Επαιξαν οι αναπληρωματικοί κατά κύριο λόγο. Λείπει ο κίπερ Κραφτ και οι Μίτελστεντ, Ρεκίκ. Δεν αλλάζει φυσικά το νικηφόρο 4-2-3-1 με τους Καλού, Ντούντα, Ντίλροσουν πίσω από τον Ιμπίσεβιτς. Πέντε ματς αήττητη η Χέρτα ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στους «Λύκους» με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με τις τρομερές αρετές που έχουν οι δύο ομάδες επιθετικά και την ενέργεια που βγάζουν μέχρι τώρα θα επιλέξω το goal/goal, το οποίο προκαλεί στο 2.00!

Φορτούνα – Χοφενχάιμ

Σημαντική ισοπαλία για τη Φορτούνα στην έδρα της Λειψίας παίζοντας πολύ καλά και ισορροπημένα. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στο τέλος που θεωρητικά έπρεπε να κλειστεί στο καβούκι της. Ο Ζίμερμαν άνοιξε το σκορ στο 47’. Ο Φούνκελ έπαιξε με 3-5-2, το οποίο μετατρεπόταν σε 5-3-2 και έδειξε να ταιριάζει γάντι στους παίκτες του. Δεν προτίθεται να το αλλάξει  έχοντας στην επίθεση Ντουκς και Χένινγκς. Η Χοφενχάιμ έφτασε σχετικά εύκολα στο 3-1 επί της Φράιμπουργκ. Ετσι ρέφαρε κατά κάποιο τρόπο το εις βάρος της 3-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Μπάγερν. Δύο γκολ ο Σάλαι και ένα ο Κράμαριτς. Τα δύο φετινά της παιχνίδια είναι goal/goal και over. Λείπει ο βασικός αμυντικός Ανταμς, ενώ οι Αμίρι και Ντεμιρμπάι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα στη σεζόν. Απόψε οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν και αυτοί ένα 3-5-2 με τους Ζοέλιτον και Σάλαι στην επίθεση. Μία φορά έχει υποδεχτεί τα τελευταία χρόνια η Φορτούνα τη Χοφενχάιμ και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Δεν αποκλείω να κινηθεί σε παρόμοια επίπεδα η αναμέτρηση, αλλά προσωπικά θα στραφώ στην ασφαλή επιλογή του goal/goal.

Γκλάντμπαχ – Σάλκε

Δεν ήταν καλή η Γκλάντμπαχ στο Αουγκσμπουργκ και πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη με το τελικό 1-1. Σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο παίζοντας εντελώς παθητικό. Τελικά στο δεύτερο μεταμορφώθηκε και τσίμπησε τον βαθμό. Αήττητη μετά το 2-0 της πρεμιέρας επί της Λεβερκούζεν. Και τα δύο παιχνίδια της είχαν σύνολο «2-3». Λείπουν Στιντλ και Βιγιάλμπα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του ηγέτη Ράφαελ. Αν δεν τα καταφέρει, την επιθετική τριπλέτα στο 4-3-3 των γηπεδούχων θα αποτελέσουν οι Αζάρ, Τζόνσον και Πλεά. Η Σάλκε δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο κόντρα στη Χέρτα και ηττήθηκε με 2-0. Πολύ άσχημο αποτέλεσμα που έφερε έντονο προβληματισμό. Ακόμα μία ήττα μετά από αυτή της πρεμιέρας στο Βόλφσμπουργκ με 2-1. Κάτι δεν πάει καλά. Και τα τρία φετινά της παιχνίδια μαζί με το Κύπελλο είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπουν οι βασικοί Σταμπουλί και Κονοπλιάνκα. Οι Ουτ και Μπουργκστάλερ θα αποτελέσουν το βασικό επιθετικό δίδυμο στο 3-5-2 του Τεντέσκο. Οι δύο ομάδες έχουν φέρει πέντε διαδοχικά goal/goal μεταξύ τους και τέσσερις κολλητές ισοπαλίες. Οδηγός μας λοιπόν η παράδοση και η στατιστική. Θα ρισκάρω με το «Χ».

Σε ενδιαφέρει