Ουέσκα – Βαγιεκάνο: Με νέο προφίλ οι «ραγίστας»

Για πρώτη φορά φέτος στη φυσική της έδρα η Ουέσκα κόντρα στην αλλαγμένη και άκρως ανανεωμένη Βαγιεκάνο.
rayo

Η τέταρτη αγωνιστική στην Πριμέρα ανοίγει με τη μάχη της Ουέσκα κόντρα στη Βαγιεκάνο στο κατάμεστο Αλκοράθ.

Τα προγνωστικά μου

Ουέσκα – Βαγιεκάνο: Goal/Goal (1.70)

Ανάλυση

Πήγε φουλ επιθετικά η Ουέσκα στο Καμπ Νόου να παίξει την μπαλίτσα της και να βγάλει… γλώσσα. Ηξερε ότι θα ηττηθεί και προσπάθησε να το διασκεδάσει. Εχει να θυμάται ότι προηγήθηκε της Μπαρτσελόνα με τον Χερνάντεζ στο 3’ και την τσάντισε. Τελικό σκορ 8-2 και είπε κι ευχαριστώ. Και τα τρία φετινά της παιχνίδια στην Πριμέρα είναι over και goal/goal. Τουλάχιστον δείχνει την πρόθεσή της να παίξει στα ίσια και όχι να κλείνεται στο καβούκι της. Γιορτή σήμερα στο ανακαινισμένο Αλκοράθ, στο οποίο επιστρέφει μετά από μισό χρόνο περίπου. Ο Φράνκο αναμένεται να παίξει εκ νέου με το αγαπημένο του 4-4-2 βάζοντας στην επίθεση τους Χερνάντες και Λόνγκο.

 

Η Βαγιεκάνο στον τελευταίο της αγώνα πριν τη διακοπή ηττήθηκε δύσκολα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη με 1-0. Θετική εμφάνιση. Το ματς με την Μπιλμπάο στη συνέχεια αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Ετσι έχει δώσει δύο ματς μετρώντας ισάριθμες ήττες. Βέβαια απόψε θα δούμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα, αφού προπονήθηκαν και είναι πανέτοιμοι επτά νέοι παίκτες που μεταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα. Ετσι την περιμένουμε με νέο αγωνιστικό προφίλ. Μίτσελ βλέπει πλέον το ρόστερ του να γεμίζει. Δεν υπολογίζονται Γκέρα, Μπανγκουρά και Τίτο. Θα παίξιε με 4-2-3-1 και τον Τόμας αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Κακή παράδοση στην Ουέσκα με τέσσερις ήττες σε πέντε επισκέψεις.

Πιθανές ενδεκάδες

Ουέσκα (4-4-2)

Βέρνερ

Μίραμον

Ετσέιτα

Πουλίδο

Λουιζίνιο

Γκαγιάρ

Μούστο

Μελέρο

Γκόμεθ

Λόνγκο

Χερνάντεζ

Βαγιεκάνο (4-2-3-1)

Ντιμιτρέφσκι

Αντβίνκουλα

Γκάλβεθ

Αμάτ

Μορένο

Ελουστόνδο

Μεδράν

Εμπάρμπα

Τρέχο

Μπεμπέ

Τόμας

Εκτίμηση

Από τη μία ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων για την επιστροφή στο φυσικό τους σπίτι και η φουλ επιθετική τους διάθεση. Από την άλλη τα πολλά νέα πρόσωπα που δίνουν έναν διαφορετικό αέρα στη νωθρή Βαγιεκάνο με οδηγούν στο καλοπληρωμένο goal/goal.

Σε ενδιαφέρει