A’ Γαλλίας: Με το μυαλό στο… Ανφιλντ

Με αποκλειστικό στόχο την υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία θα παραταχθεί απόψε η Παρί κόντρα στη Σεντ Ετιέν.
psg celeb sent etienne

Με δύο αγώνες σε Νίκαια και Παρίσι ανοίγει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στο Σαμπιονά.

Ανάλυση

Νις – Ρεν

Η Νις φέτος άλλαξε πολλά πράγματα και είναι ξεκάθαρο πως έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Ο Βιεϊρά κάθεται στον πάγκο, αλλά δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο και άρχισαν οι μουρμούρες, ο Μπαλοτέλι δείχνει να μην στρίβει στο ξεκίνημα έχοντας βαρύνει επικίνδυνα και επιβάλλεται να προπονηθεί για να βρει τους ρυθμούς του. Πριν τη διακοπή, πάντως, πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη και μάλιστα επί της Λυών εκτός έδρας με 1-0 έχοντας άστρο. Η αντίπαλός της έχασε τα άχαστα. Τρία no goal στα τέσσερα φετινά ματς. Ο «Μπάλο» λείπει, όπως και ο κίπερ Καρντινάλε. Δεν αλλάζει το 3-5-2, που όταν βρίσκεται σε θέση άμυνας μετατρέπεται σε 5-3-2. Η Ρεν μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λιλ μάζεψε σε τρεις αγώνες επτά βαθμούς με πιο πρόσφατο το νικηφόρο 2-0 επί της Μπορντό. Την Πέμπτη παίζει με τη Γιάμπλονετς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα και το μυαλό βρίσκεται και εκεί. Ο Λαμουσί προσπαθεί να κρατήσει ήρεμους και συγκεντρωμένους τους παίκτες του. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Σιεμπεκτού αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Η απουσία του ηγέτη Μπαλοτέλι είανι πολύ σημαντική για τους γηπεδούχους, σε ότι φάση κι αν βρίσκεται αυτός. Η Ρεν διαθέτει ταχύτητα από τη μέση και μπροστά και την έχω ικανή να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα. Χ2.

Ματσάρα στη Νίκαια, άνιση μάχη στο Παρί με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα 

Παρί – Σεντ Ετιέν

Σε άλλο επίπεδο κινείται η Παρί. Θα λέγαμε πως είναι η Παρί και οι… άλλοι. Δεν πρόκειται να απειληθεί το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ. Στο πρωτάθλημα κάνει πλάκα έχοντας το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες και πετυχαίνοντας 13 γκολ. Όλα της τα φετινά ματς είναι over. Ο Μ’ Μπαπέ μπορεί να λείπει, αλλά το 4-3-3 δεν αλλάζει με Ντράξλερ, Ντι Μαρία και Καβάνι να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Η Σεντ Ετιέν είναι8 ενισχυμένη φέτος και με τον Γκασέ στον πάγκο δείχνει έτοιμη για υπερβάσεις. Αήττητη στα τέσσερα πρώτα ματς με μία νίκη και τρεις κολλητές ισοπαλίες. Κέρδισε αρχικά την Γκινγκάμπ με 2-1 και στη συνέχεια πήρε από έναν βαθμό με Στρασβούργο εκτός, Μονπελιέ εκτός και Αμιάν εντός. Οι δύο πιο πρόσφατες χωρίς τέρματα. Ιδιαίτερο ματς για τον κόουτς των φιλοξενούμενων που ήταν βοηθός προπονητή στην Παρί μέχρι το 2016. Λείπει πόψε ο έμπειρος Ντεμπουσί. Με 4-2-3-1 και τους Σαλιμπούρ, Καζρί και Καμπελά πίσω από τον φουνταριστό Ντιονί. Η Παρί έχει καταλάβει πως βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες και παίζει μόνο επίθεση στα παιχνίδια της. Ετσι έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα. Η Σεντ Ετιέν έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και παίκτες που στην κόντρα είναι… μανούλες. Πάμε φουλ για goal/goal.

Σε ενδιαφέρει