Κύπελλο Ισπανίας: Νουμάνθια – Χιχόν πράξη πρώτη

Στο Λος Παχαρίτος η Νουμάνθια υποδέχεται απόψε τη Χιχόν για το Κύπελλο λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους σύγκρουση για το πρωτάθλημα.
cadizcf numancia sporting

Νοκ άουτ αγώνες για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ανάλυση

Αλμπαθέτε – Λούγκο

Όλα βαίνουν καλώς για την Αλμπαθέτε, που θεωρητικά μπήκε στη Σεγούντα με στόχο την παραμονή, αλλά ως τώρα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη εξάδα. Νίκη επί της Ρέους στον τελευταίο της αγώνα εκτός έδρας με 2-1. Εχει ως τώρα δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στη φετινή σεζόν. Δεν παίζουν απόψε Ζοζούλια, Κάρο, Σουσαέθα και Ερίθε. Η Λούγκο ηττήθηκε από τη Ράγιο Μαχανταόνα με 1-0 εκτός έδρας, σε ένα ματς που αγωνίστηκε καθαρά για την ισοπαλία. Τελικά το πλήρωσε. Μόλις μία νίκη στα τέσσερα φετινά ματς πρωταθλήματος. Ο Κράβετς λείπει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική. Πολύ περίεργο ματς. Η Αλμπαθέτε δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έχει πολλές απουσίες. Κλειστή αναμέτρηση και προβάδισμα στο under.

Οριακά ματς για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα 

Νουμάνθια – Σπ. Χιχόν

Η Νουμάνθια έρχεται από την πρώτη φετινή νίκη με 1-0 κόντρα στην Ελτσε εντός έδρας. Ο Γκιγιέρμο ήταν ο σκόρερ στο 30’ από την άσπρη βούλα. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Χιχόν πάλι, αλλά εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος με 1-0 από τη Λα Κορούνια. Δύο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα θα αγωνιστούν χωρίς Καρμόνα, Τζούρτζεβιτς και Μπαμπέν. Πέρσι συγκρούστηκαν στο Κύπελλο με τη Νουμάνθια και αποκλείστηκαν στα πέναλτι με 3-1. Μετά τα 120 λεπτά έμειναν στο 1-1. Δεν αποκλείω να συμβεί κάτι ανάλογο κι απόψε. Προσωπικά θα ρισκάρω στην ισοπαλία.

Ελτσε – Γρανάδα

Η Ελτσε ηττήθηκε από τη Νουμάνθια με 1-0 σε ένα ματς που οδηγήθηκε στο όριο. Με πέναλτι δέχτηκε το γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία. Τέσσερα ματς στο ξεκίνημα της Σεγούντα χωρίς νίκη με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Ένα μόνο γκολ έχει πετύχει και ο Πατσέτα προσπαθεί να βρει λύσεις. Η Γρανάδα καθάρισε και την Εξτρεμαδούρα εκτός έδρας με 3-1 παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τριάδα της Σεγούντα. Προηγήθηκε νωρίς και δεν μάσησε παρότι ισοφαρίστηκε. Σε πολύ καλή φυσική κατάσταση οι παίκτες. Πάντως εκτός έδρας στο Κύπελλο προβληματίζει με πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς. Πριν 20 μέρες περίπου έπαιξε και πάλι με την Ελτσε στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Με οδηγό τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα επιλέξω και σήμερα το under, αλλά επειδή κινείται σε χαμηλά επίπεδα από πλευράς απόδοσης θα προτιμήσω να ρισκάρω στο «Χ» του ημιχρόνου.

Σε ενδιαφέρει