Σούπερ Λίγκα: Για το απόλυτο ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός

Δυσκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται στην έδρα του πάντα επικίνδυνου Πανιώνιου.
Σούπερ Λίγκα: Για το απόλυτο ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός

Mε τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ενδιαφέρον ματς θα γίνει στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, όπως επίσης στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τη Λάρισα σε ένα ματς από τα παλιά. Τέλος, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκοπό το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ανάλυση

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Στο πιο εντυπωσιακό ματς της πρεμιέρας, ο Πανιώνιος έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ και με τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο λογικό ήταν να πέσει κάπως ο ρυθμός, όμως ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Ζοσέ Ανιγκό, όμως το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι εξαιρετικά βαρύ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός!). Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μπακ Κότσιτς, ο τερματοφύλακας Μαλέρμπ και ο χαφ Οικονομίδης, ενώ επιστρέφει κανονικά ο στόπερ Ντε Ταντέο.

Από τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ έρχεται από την εντός έδρας… σφαλιάρα με 1-4 από την Μπενφίκα, η οποία τον έστειλε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα, υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα του Λουτσέσκου, καθώς έμενε μόλις ένα βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο “δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε δύσκολα με 1-0 επί του Αστέρα και έσβησε άμεσα το -2. Για σήμερα επιστρέφουν οι Βαρέλα και Μαουρίτσιο.

 

Mεγάλο φαβορί δίνεται ο ΠΑΟΚ, όμως ο Πανιώνιος έδειξε πως μπορεί να σκοράρει με ευκολία μέσα στο “σπίτι” του. Το αμφίσκορο προκαλεί! GG

Άρης – Λάρισα

Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο συνόδευσε την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα μετά από τέσσερα χρόνια ο Άρης, επικρατώντας εκτός έδρας επί της Λαμίας με 0-3! Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν εμπόδισε την ομάδα του Πάκο Ερέρα να βγάλουν την ποιότητά τους και να πανηγυρίσουν μια πολύ σπουδαία νίκη. Οι “κίτρινοι” ενισχύθηκαν με τους Σιώπη και Μαρτίνεθ, ενώ για σήμερα ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας.

Από τη μεριά της, η Λάρισα έφυγε με το πολύ σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης (0-1), κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήταν συγκεντρωμένη στην άμυνα και όταν της δινόταν η ευκαιρία έβγαινε στην αντεπίθεση, με μία από αυτές να της δίνει τελικά και τη νίκη. Αποκτήθηκαν ο στόπερ Τριποτσέρης και ο μεσοεπιθετικός Ακόστα. Στα αγωνιστικά, θα λείψουν οι στόπερ Ζίζιτς και Μόρας και ο μεσοεπιθετικός Κάσσος.

Ο Άρης είναι σαν να μην έλειψε ποτέ από την μεγάλη κατηγορία και δίκαια ο άσος βρίσκεται στο τίμιο 1,65. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρουμε αν θα σηκώσει με τη μία το βάρος του φαβορί. NO BET

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε την πορεία του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος με το 1-1 μέσα στην έδρα της Μπέρνλι προκρίθηκε στους ομίλους της διοργάνωσεις, όπου θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού σε ένα ματς που ήταν μέτριοι στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν το γκολ της νίκης. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση.

Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανώς επηρεασμένος από τη φυγή του Κόντε για τα Εμιράτα, γνώρισε εύκολη ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα. Σε όλο το ματς ήταν παθητικός, συνεχώς αμυνόταν και στο τέλος συμβιβάστηκε απλά με την ήττα. Προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας την ανάγκη βελτίωσης της ομάδας του. Εκτός θα μείνουν για σήμερα ο γκολκίπερ Περιστερίδης και ο φορ Παμλίδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των μεσοεπιθετικών Κούζικ και Βιδάλ και του φορ Ξύδα.

Κουρασμένος είναι ο Ολυμπιακός, όμως δεν πιστεύω ότι αυτός ο ΠΑΣ θα μπορέσει να πάρει κάτι μέσα στο “Καραϊσκάκης”. 1 & Over 2,5

Σε ενδιαφέρει