Α’ Αργεντινής: Για το πρώτο τρίποντο η Ρίβερ

Δύσκολη όμως η αποστολή της στην έδρα της Σαν Λορέντζο!
Α’ Αργεντινής: Για το πρώτο τρίποντο η Ρίβερ

Τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζουν σήμερα την 4η αγωνιστική της Σουπερλίγκα στην Αργεντινή. Ξεχωρίζει η κόντρα Σαν Λορέντζο – Ρίβερ Πλέιτ, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρουν παρουσιάζουν τα ματς Ταγιέρες Κόρντομπα – Γοδόι Κρουζ και Ντεφένσα Χουστίτσια – Μπελγράνο.

Ανάλυση

Ντεφένσα Χουστίτσια – Μπελγράνο

Στάθηκε πολύ καλά μέσα στην έδρα της Ιντεπεντιέντε την περασμένη αγωνιστική η Ντεφένσα Χουστίτσια, παίρνοντας το μεγάλο διπλό με 0-1! Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 34′ με τον φορ Φερνάντες, ο οποίος έφτασε στα τρία γκολ σε ισάριθμα ματς. Έτσι παρέμεινε αήττητη, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες και σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί που συνήθως είναι πιο επιθετική. Εκτός παραμένει ο τραυματίας μέσος Γκουτιέρες.

Από την άλλη μεριά, η Μπελγράνο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Εστουδιάντες είχε το μυαλό της στο Σουνταμερικάνα, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Αυτή ήταν το πρώτο φετινό τρίποντο για την ομάδα του Μπερνάντι, η οποία χρειάζεται τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι τόσο σταθερή και κυρίως προσπαθεί με αντεπιθέσεις να κάνει τη… ζημιά. Χάνει το σημερινό ο μπακ Αλανίς.

 

Πιο ποιοτική είναι η Ντεφένσα, όμως ο χαμηλός άσος δε δικαιολογείται. Θα πάμε στο αμφίσκορο, καθώς η Μπελγράνο μπορεί να βρει χώρους να… χτυπήσει τους γηπεδούχους. GG

Tαγιέρες – Γοδόι Κρουζ

Μπορεί να ξεκίνησε με δύο ήττες τη φετινή σεζόν η Ταγιέρες, όμως την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει το διπλό (0-2) στην έδρα της Χιμνάσια και να… ανοίξει λογαριασμό. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθαν στο 69′ και στις καθυστερήσεις, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των επτά σερί εκτός έδρας αγώνων χωρίς νίκη. Σήμερα επιστρέφει στο “σπίτι” της, όμως γενικά χρειάζεται δουλειά στην παραγωγή φάσεων για να καταφέρει έστω και λίγα από τα περσινά κατορθώματά της.

Με οδηγό την έδρα της, η Γοδόι Κρουζ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της Νιούελς την περασμένη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν ανώτεροι, όμως πλέον δείχνουν πως έχουν αποκτήσει… μέταλλο νικητή, αφού παρέμειναν για 13ο σερί ματς πρωταθλήματος αήττητοι (11-2-0). Για σήμερα επιστρέφει ο εξτρέμ Ραμίς, ενώ εκτός παραμένει ο χαφ Πισάρο.

Μεγαλύτερη σταθερότητα δείχνει μέχρι στιγμής η Γοδόι, η οποία θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητη. Μέχρι και για διπλό το βλέπω. 2

Σαν Λορέντζο – Ρίβερ Πλέιτ

Στις καθυστερήσεις έχασε τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της στην έδρα της Ουνιόν η Σαν Λορέντζο την περασμένη αγωνιστική, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Μπιάζιο προηγήθηκε στο 12′, όμως στη συνέχεια… χάθηκε από το γήπεδο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά. Μοναδικός διασωθέντας για τους φιλοξενούμενους από εκεί και πέρα ήταν ο γκολκίπερ Ναβάρο, ο οποίος έπιασε μέχρι και πέναλτι, όμως τελικά δεν άντεξε με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, με τον προπονητή να μπαίνει στο στόχαστρο, όμως η διοίκηση δείχνει να τον στηρίζει. Για το σημερινό ματς επιστρέφουν ο μπακ Κολοτσίνι και ο ηγέτης Μπελούτσι.

Από τη μεριά της η Ρίβερ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες, επικρατώντας με 3-0 επί της Ρασίνγκ μεσοβδόμαδα και αυτό το γεγονός ήρθε να δώσει… άφεση αμαρτιών για τις τρεις διαδοχικές “λευκές ισοπαλίες” μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η τελευταία ήρθε την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στην Αρχεντίνος Τζ., με τον Γκαγιάρδο να μην κάνει ροτέισον. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ, αλλά ούτε έχει δεχθεί κιόλας. Μοναδικός απόντας είναι ο μπακ Μαγιάδα, ενώ επιστρέφει στη δράση ο επιθετικός Σκόκο.

Πιο ξεκούραστη περιμένει η Σαν Λορέντζο τη Ρίβερ απόψε, όμως πιστεύω ότι οι “μιγονάριος” θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Το λογικό εύρος τερμάτων έχει νόημα. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει