Ρόδεραμ – Μίγλουολ: Αναζητώντας αντίδραση

Πέφτει η αυλαία για την 5η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρόδεραμ και τη Μίλγουολ
Large

Με στόχο να συνέλθουν από τις τελευταίες τους ήττες, Ρόδεραμ και Μίλγουολ κοντράρονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται και το πρόγραμμα.

Στην 21η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι με μόλις 3 βαθμούς χάρη στη μοναδική τους νίκη στο πρωτάθλημα επί της Ίπσουιτς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αυτή τη στιγμή στη 15η θέση με 5 βαθμούς και υπέστησαν την πρώτη τους ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Τα προγνωστικά μου

Ρόδεραμ – Μίλγουολ: 2 (2.21)

Ανάλυση

Πρόκειται για μία από τις λιγότερο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία και η Ρόδεραμ αυτό το πληρώνει σε κάθε αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι παλεύει όλα τα ματς και τα φτάνει στο όριο. Αυτή τη φορά υπέστη 2η συνεχόμενη ήττα, με τη Χαλ να της… κλείνει το σπίτι, επικρατώντας με 3 – 2. Πήρε το προβάδισμα στο 16’, αλλά μέχρι το 47’ οι «τίγρεις» είχαν συνέλθει και μάλιστα είχαν διαμορφώσει το σκορ στα επίπεδα του 1 – 3. Παρ’ όλα αυτά, η Ρόδεραμ εξακολούθησε να το παλεύει, ωστόσο αυτό που κατάφερε μόνο ήταν να μειώσει σε 3 – 2 στο 75’. Θέλει μέσα στο γήπεδό της να αποφύγει ανάλογες ήττες, καθώς αν έχει μία ελπίδα παραμονής, τότε αυτή περνάει από την έδρα της, εκεί που σκοράρει για 9 συνεχόμενα ματς.

Πέφτει η αυλαία στην Τσάμπιονσιπ  

Πρώτη ήττα για τη Μίλγουολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στραβοπάτημα εκτός έδρας στην έδρα της κακής φέτος Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 2 – 1, πληρώνοντας το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2 – 0 με γκολ στο 16’ και το 46’, με τη Μίλγουολ να βρίσκει δίχτυα στο 72’ μειώνοντας το σκορ. Μέχρι εκεί όμως, καθώς το 2 – 2 δεν έγινε ποτέ, παρά την πίεση μέχρι τέλους στα αντίπαλα καρέ. Προφανώς ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος και κράτησε μόνο το αξιόμαχο πρόσωπο τω τελευταίων λεπτών. Έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της την εβδομάδα που πέρασε, καθώς απέκτησε τον επιθετικό Μπράντσο από την Μπάρνσλεϊ αντί 1 εκατ. λιρών και σήμερα θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

Εκτίμηση

Δεν μου λέει κάτι η ήττα της Μίλγουολ στην έδρα της Σέφιλντ. Είναι πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη από τον προπονητή της και πέρσι είχε τρέξει ένα εκπληκτικό σερί που παραπάνω από τρεις μήνες δεν είχε χάσει ματς. Κόντρα στη Ρόδεραμ έχει τον αέρα της καλύτερης ομάδας και μπορεί να αποδράσει με το διπλό.

Σε ενδιαφέρει