Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι: Ο Μονκ κόντρα στην ομάδα της ζωής του

Τρίτη αγωνιστική στην Championship, με τον Γκάρι Μονκ που είναι προπονητής στην Μπέρμιγχαμ, να αντιμετωπίζει την ομάδα της ζωής του, τη Σουόνσι.
Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι: Ο Μονκ κόντρα στην ομάδα της ζωής του

Σέντρα στην 3η αγωνιστική της Championship, με την Μπέρμιγχαμ να ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη, με αντίπαλο τη Σουόνσι που έχει κάνει το 2/2.

Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής των γηπεδούχων, Γκάρι Μονκ, αφού ψάχνει τη δική του λύτρωση κόντρα σε μια ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί σε όλη του τη ζωή.

Το θέμα για τον ίδιο όμως, είναι το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα είχε αναμέτρηση για το Κύπελλο, τη στιγμή που οι «κύκνοι» είναι απόλυτα ξεκούραστοι και προσηλωμένοι.

Τα προγνωστικά μου

Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι: 2 (2.63)

Ανάλυση

Αν επρόκειτο απλά για μια ήττα και έναν αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, ενδεχομένως να μην ανησυχούσε κανείς για την κατάσταση της Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, είναι ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αφού παραμένει χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν και ήταν το δεύτερο ματς χωρίς να σκοράρει. Αυτή τη φορά για το Λιγκ Καπ ηττήθηκε από τη Ρέντινγκ με 2 – 0, χωρίς να δημιουργήσει, με δικαιολογία να αποτελεί το γεγονός ότι είχε πολλές αλλαγές. Το σημερινό αποτελεί ένα ιδιαίτερο ματς για τον προπονητή της ομάδας, Γκάρι Μονκ. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα αποτελεί σημεία αναφοράς στην ιστορία της Σουόνσι, αφού ήταν παίκτης της σε όλες τις κατηγορίες και για 10 χρόνια (2004 – 14), ενώ στον πάγκο της άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2014. Δεδομένα τα κενά στο ρόστερ.

Δυνατή μονομαχία για την Champions League με πλήθος ειδικών 

Δεν είχε το… βραχνά του α’ γύρου του Λιγκ Καπ και έτσι ήταν τυχερή που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Είχε, λοιπόν, όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί για το σημερινό ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρμιγχαμ. Μάλιστα, η προετοιμασία της εξελίσσεται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, καθώς έχει πετύχει το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Τελευταία της επικράτηση, αυτή επί της Πρέστον με 1 – 0. Μπορεί το ματς να άρχισε στραβά, αφού έχασε πέναλτι μόλις στο 11’, αλλά στο 32’ άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια επέλεξε τον έλεγχο του ματς. Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, σαφώς και έχει πολλές και σημαντικές απώλειες και δεν αποκλείεται λόγω των δεδομένων κενών να αποκτηθούν δανεικοί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Εκτίμηση

Η Μπέρμιγχαμ είναι λιγότερο ποιοτική από τη Σουόνσι. Η Μπέρμιγχαμ έχει μόλις έναν βαθμό και έπαιξε αγώνα μεσοβδόμαδα, τη στιγμή που η Σουόνσι δεν είχε ματς. Θα ρισκάρω με το διπλό, αφού τα δεδομένα εκεί οδηγούν.

Σε ενδιαφέρει