Καϊσέρισπορ – Αντάλιασπορ: Στα πρόθυρα… διάλυσης

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Τουρκίας με την αναμέτρηση της Καϊσέρισπορ κόντρα στην Αντάλιασπορ των πάρα πολλών οικονομικών προβλημάτων.
Καϊσέρισπορ – Αντάλιασπορ: Στα πρόθυρα… διάλυσης

Πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στην Τουρκία με την Καϊσέρισπορ να υποδέχεται την Αντάλιασπορ, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά προβλήματα και η καθεμία για ξεχωριστούς λόγους.

Τα προγνωστικά μου

Καϊσέρισπορ – Αντάλιασπορ: 1 (1.75)

Ανάλυση

Περίεργη η περσινή χρονιά για την Καϊσέρισπορ, αφού έπειτα από έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, φαίνεται στη συνέχεια να… κάθισε, κάνοντας μόλις 4 νίκες και τερματίζοντας τελικά στην 9η θέση, που δεν είναι κακή, αλλά θα μπορούσε να είναι ψηλότερα, βάσει του πρώτου γύρου. Νέος προπονητής της ομάδας ο Σαγκλάμ που πλέον μπορεί να δημιουργήσει την ομάδα σύμφωνα με τα δικά του «θέλω», αφού πέρυσι την ανέλαβε αργά στη σεζόν. Βάσει των όσων έφυγαν και όσων ήρθαν, ισορροπημένο μοιάζει το πράγμα, αλλά τα ασφαλή συμπεράσματα θα φανούν στο γήπεδο. Μέσα στο γενικότερο κλίμα της χώρας, και η Καϊσέρι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Μάχη εν μέσω προβλημάτων στην Τουρκία. Ποιος θα καταφέρει να αρχίσει με το… δεξί στο πρωτάθλημα; 

Βέβαια, καμία σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην Αντάλιασπορ. Από πέρσι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της είναι χαοτική με αποκορύφωμα το γεγονός ότι άλλαξε μέχρι και η διοίκηση, ενώ από τον πάγκο πέρασαν πέντε διαφορετικοί προπονητές. Εν μέσω προετοιμασίας, πραγματοποιήθηκαν αποχές από τις προπονήσεις, προκειμένου η διοίκηση να φανεί συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μπουλέντ Κορκμάζ που το βιογραφικό του είναι μόνο αποτυχίες για αυτό και αγνοούνταν από την 1η κατηγορία για καμιά 10ετία. Εννοείται ότι οι μεταγραφές που έχει κάνει είναι ελάχιστες, οι αποχωρήσεις πολλές και μάλιστα σήμερα δεν μπορούν να αγωνιστούν δύο μεταγραφές που έκανε στο τέλος, αφού δεν πήρε άδεια από την αρμόδια επιτροπή.

Εκτίμηση

Πόσο χάλια μπορεί να είναι η Αντάλιασπορ για να μην μπορέσει η Καϊσέρι να επικρατήσει στην πρεμιέρα; Άσος όσο ακόμα προλαβαίνουμε αυτές τις αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει