Μαρσέιγ – Τουλούζ: Πρεμιέρα με ερωτηματικά

Σέντρα στη Γαλλία με τη Μαρσέιγ να αρχίζει τη φετινή της προσπάθεια με στόχο την επιστροφή της στο Champions League. Αντίπαλός της η Τουλούζ.
Μαρσέιγ – Τουλούζ: Πρεμιέρα με ερωτηματικά

Ανοίγει η αυλαία στο γαλλικό πρωτάθλημα και η πρεμιέρα διεξάγεται στο «Βελοντρόμ».

Η Μαρσέιγ κάνει ποδαρικό στη φετινή σεζόν της Ligue 1 στην οποία έχει ως στόχο την επιστροφή στο Champions League. Αντίπαλός της στο αποψινό είναι η Τουλούζ που σώθηκε πέρυσι και ο στόχος της για φέτος, φαντάζει ανάλογος.

Τα προγνωστικά μου

Μαρσέιγ – Τουλούζ: 1 & Over 2,5 (2.12)

Ανάλυση

Ο πήχης είναι πολύ ψηλά για φέτος, αφού μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τη φιναλίστ του Europa League. Ενδεχομένως να έχασε και την παρουσία της στο Champions League, επειδή έριξε στο τέλος της σεζόν πολύ μεγάλη προσοχή στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Δεν είχε καλή παρουσία στα φιλικά και μάλιστα στο τελευταίο ηττήθηκε με 5 – 2 από την Μπόρνμουθ, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ ήταν στο 5 – 0. Γενικότερα, φανέρωσε αμυντικά προβλήματα, καθώς έλειπαν οι θεωρητικά βασικοί, Ραμί και Καλέτα Καρ και ο γκολκίπερ, Ματαντά. Όλοι είναι εκτός για το αποψινό. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί εκτός από την ενίσχυση που επιζητά στην επίθεση. Επιθυμεί ένα πολύ δυνατό όνομα (ακούστηκε το όνομα του Ζιρού) για να της κάνει και τη διαφορά. Πούλησε και τον Ανγκισά στη Φούλαμ αντί του ποσού των 30 εκατ. ευρώ. Στην αποστολή ο Τοβέν που πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο.

Πρεμιέρα για τη Μαρσέιγ και θέλει να αποφύγει την γκέλα κόντρα στην Τουλούζ. Θα τα καταφέρει; 

Την προπέρσινη σεζόν έκανε τα απίστευτα για να σωθεί και την περσινή εξασφάλισε την παραμονή της μέσω της διαδικασίας του διπλού μπαράζ κόντρα στην Αζαξιό. Ο λόγος για την Τουλούζ, που τελικά αποδείχθηκε πράγματι καλύτερη ομάδα από αυτή της Ligue 2, επικρατώντας δύο φορές. Στον πάγκο της ομάδας επέστρεψε ο Καζανόβα, που είχε παρουσία στην ομάδα από το 2008 έως το 2015 και μέχρι σήμερα, όπου κι αν πήγε, δεν είχε ιδιαίτερες επιτυχίες. Αποχώρησε ο βασικός κίπερ Λαφόντ και ο στόπερ, Ντιόπ. Αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μανού Γκαρσία, ο αδερφός του Μπατσουαγί, Ισέκε και ο Ντοσεβί από τη Μετς. Εκτός οι διεθνείς με τη Σουηδία, Ντουρμάζ και Τοϊβόνεν.

Εκτίμηση

Η Μαρσέιγ φανέρωσε προβλήματα στην άμυνά της. Η Τουλούζ έχει αποδυναμωθεί στον ίδιο χώρο του γηπέδου. Πάμε στον άσο και Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει