Σούπερ Καπ Γαλλίας: Μισές ελέω Μουντιάλ

Στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Σεζέν θα διεξαχθεί απόψε το Σούπερ Καπ Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί και τη Μονακό.
ceaedcbdddaeb  cfd

Μόνος ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στη Γαλλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τα 90 λεπτά ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Παρί – Μονακό: Goal/Goal & Over 2,5 (1.85)

Ανάλυση

Η Παρί κατέκτησε για πλάκα το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και θέλει απόψε να συμβεί το ίδιο. Απέκτησε τον Μπουφόν, αφού πόναγε στη θέση «1». Κράτησε τους παικταράδες της. Αλλαγή στον πάγκο. Ο Εμερι έφυγε, ο Τούχελ ανέλαβε. Η διοίκηση ήθελε έναν νέο τεχνικό για πολλά χρόνια ώστε να χτίσει μια αυτοκρατορία. Πολύ ανταγωνιστικά φιλικά. Νίκη με Ατλέτικο, ήττες από Μπάγερν και Αρσεναλ. Επαιξε με μισή ομάδα, αφού είχαν και συνεχίζουν να έχουν άδεια οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ. Ετσι απόψε θα αγωνιστεί χωρίς πολλά βασικά γρανάζια όπως ο Μ’ Μπαπέ και ο Καβάνι. Εφτασαν εχθές στην Κίνα οι Σίλβα, Μαρκίνιος και Νέιμαρ. Το πόσο θα αγωνιστούν θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

 

Η Μονακό διαγράφει φθίνουσα πορεία από πέρσι. Εχασε αρκετούς ποδοσφαιριστές της και πάλι όπως ο Λεμάρ, ο Φαμπίνιο και ο Μουτίνιο. Αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων οι φιλόδοξοι Αχολούν, Γκολόβιν, Μπαρέκα και Γκάμπριελ. Βέβαια δεν είναι παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν στον τίτλο του πρωταθλητή και να κοιτάξουν στα μάτια την Παρί. Πλούσιο θέαμα στα περισσότερα φιλικά της. Τα over έδιναν και έπαιρναν. Λείπουν απόψε ο κίπερ Σούμπασιτς, ο Σιντιμπέ, ο νεοφερμένος Γκολόβιν και ο πρώτος σκόρερ Φαλκάο. Εξι σερί ήττες με over έχει υποστεί από την Παρί και θέλει να ξορκίσει την… κατάρα.

Εκτίμηση

Περισσότερο ως φιλικό αντιμετωπίζουν αμφότερες το ματς παρά σαν ένα ντέρμπι τίτλου. Θα απουσιάσουν πολλά βασικά τους εργαλεία. Σε καλύτερη μοίρα δείχνει να βρίσκεται η Παρί, αλλά έβαλα τα γέλια μόλις αντίκρυσα το 1.60 του άσου. Χίλιες φορές να πάω στο combo goal/goal και over περιμένοντας μια αναμέτρηση χωρίς καμία σκοπιμότητα για την χαρά του θεατή.

Σε ενδιαφέρει