Μπέβερεν – Σταντάρ Λιέγης: Και στο βάθος ο Άγιαξ

Σέντρα στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βελγίου με τη Σταντάρ Λιέγης να θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, έχοντας δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπέβερεν.
fccec ce e abcc bbbff

Σε κανονική ροή το πρωτάθλημα του Βελγίου με τη 2η αγωνιστική να ανοίγει απόψε, με την αναμέτρηση της Μπέβερεν κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, με τους φιλοξενούμενους να επιζητούν το 2/2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Γάνδης, έχοντας όμως την Τρίτη σπουδαίο ματς κόντρα στον Άγιαξ.

Τα προγνωστικά μου

Μπέβερεν – Σταντάρ Λιέγης: Over 2,5 (2.00)

Ανάλυση

Στο ποδόσφαιρο γίνονται… θαύματα και ένα τέτοιου είδους πέτυχε και η Μπέβερεν στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Μέχρι το 84’ ήταν πίσω στο σκορ με 2 – 0 και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, αλλά στο 85’ και στο 93’ πέτυχε δύο τέρματα και πήρε ανέλπιστο βαθμό (2 – 2) που αν μη τι άλλο τη γεμίζει αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας. Προφανώς ο προπονητής της ομάδας είδε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή την πίστη των παικτών στο θετικό αποτέλεσμα. Πλέον, καλείται να βρει τα στοιχεία εκείνα που θα τη βελτιώσουν εν όψει της συνέχειας.

Θα μπορέσει να κάνει η Σταντάρ Λιέγης στο 2/2 στην έδρα της Μπέβερεν;

Η τέλεια αρχή για τη Σταντάρ Λιέγης στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πρεντόμ επικράτησε 3 – 2 της Γάνδης στην πρεμιέρα, όσο δύσκολα φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα, δείχνοντας τόσο καλά, όσο και αρνητικά στοιχεία. Μπροστά δείχνει ότι είναι ανώτερη από πέρυσι, προφανώς και λόγω της φιλοσοφίας του προπονητή, ενώ μεσοαμυντικά έχει ακόμα αρκετά πράγματα να βελτιώσει, κάτι που φάνηκε και στο Super Cup στην ήττα από την Μπριζ. Το αποψινό ματς γίνεται Παρασκευή, αφού η Σταντάρ την Τρίτη θα υποδεχθεί τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, ζευγάρωμα στο οποίο είναι το αουτσάιντερ. Εκτός οι Ορλάντο Σα, Τσίμιροτ και Λεστιέν.

Εκτίμηση

Η Μπέβερεν δέχεται γκολ, όπως και η Σταντάρ Λιέγης που δεν αποκλείεται να σκέφτεται το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Το παιχνίδι «μυρίζει» ότι θα έχει γκολ, οπότε πάμε με το OVER.

Σε ενδιαφέρει