Μπαΐα – Ατλέτικο Μινέιρο: Προτεραιότητα να μην χάσουν

Από νίκες προέρχονται Μπαΐα και Ατλέτικο Μινέιρο και κυρίως από ένα κακό διάστημα, οπότε η αποφυγή της ήττας είναι η προτεραιότητα των δύο ομάδων.
juninho comemora gol do bahia contra o atletico mg no independencia

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαΐα και την Ατλέτικο Μινέιρο ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Τα προγνωστικά μου

Μπαΐα – Ατλέτικο Μινέιρο: Χ (3.25)

Ανάλυση

Υποχρεώσεις για το Κόπα Σουνταμερικάνα είχε η Μπαΐα και τελικά κατάφερε να επιβληθεί της Ατλέτικο Σέρο για το 2ο γύρο της διοργάνωσης με 2 – 0. Για αυτό το λόγο αναβλήθηκε η προγραμματισμένη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σεαρά. Αυτό ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Βιτόρια Μπαΐα με το ευρύ 4 – 1. Χρειαζόταν ένα ψυχολογικό τουλάχιστον ντεμαράζ, αφού η τελευταία νίκη της ήταν στις 22 Ιουνίου και από τότε μεσολάβησαν 5 ματς χωρίς νίκη (2 ήττες, 3 ισοπαλίες). Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο μέσος Αλιόνε, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και έχει μείνει εκτός αποστολής.

Μάχη στη Βραζιλία με πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες  

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της η Ατλέτικο Μινέιρο. Επιστροφή στις νίκες, επικρατώντας 2 – 0 της Παρανά, ενώ απέδειξε ότι οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες που σημείωσε κόντρα σε Γκρέμιο (2 – 0) και Παλμέιρας (3 – 2) ήταν ενδεχομένως και συμπτωματικά γεγονότα. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στις καθυστερήσεις. Τα εκτός έδρας της ματς έχουν γκολ, αφού τα 6/7 ήρθαν Over. Το αρνητικό για το σημερινό είναι ότι έχει πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Εκτίμηση

Η Μπαΐα έχει δείξει ότι δεν είναι ομάδα που μπορεί να σημειώσει τρεις συνεχόμενες νίκες. Παρ’α όλα αυτά και η Μινέιρο έχει πολλές απουσίες που ενδεχομένως να την επηρεάσουν. Θα ρισκάρω με την ισοπαλία, αφού δεν μου δείχνει καμία ότι μπορεί να κερδίσει.

Σε ενδιαφέρει