Σουηδία: Απτόητη η πρωτοπόρος

Η ΑΪΚ λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Νόρντζελαντ θέλει να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος επικρατώντας της Κάλμαρ.
Σουηδία: Απτόητη η πρωτοπόρος

Η 16η αγωνιστική στη Σουηδία συνεχίζεται απόψε με αρκετά ενδιαφέροντα ματς και μάχες σώμα με σώμα.

Ανάλυση

ΑΪΚ – Κάλμαρ

Η πρωτοπόρος ΑΪΚ προσπαθεί να ισορροπήσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε πρωτάθλημα και προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο. Στη Δανία ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Νόρντζελαντ με 1-0 και ακολουθεί η ρεβάνς. Εκεί έχει ρίξει το βάρος. Βέβαια δεν μπορεί να αφήσει το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Κάλμαρ βρίσκεται σε πτώση και έχει χάσει την επαφή της με την πρώτη πεντάδα. Η πίεση μεγαλώνει και στην Στοκχόλμη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον αποπροσανατολισμό της γηπεδούχου. Μετράει τέσσερα goal/goal και over στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Θα επέλεγα τα πολλά γκολ, αλλά φοβάμαι πως μήπως η ΑΪΚ προσπαθήσει να κερδίσει… σβηστά. Καλή εναλλακτική το σύνολο τερμάτων «2-3».

Θα συνεχίσει απτόητη την πορεία της προς τον τίτλο η ΑΪΚ; 

Χάκεν – Ερεμπρο

Αναμέτρηση ντεφορμέ ομάδων ανάμεσα στη Χάκεν και την Ερεμπρο. Η μία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και με πιο πρόσφατο το βαρύ 4-0 στη Λειψία από την τοπική ομάδα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η άλλη έρχεται από τρεις κολλητές ήττες και μετά τη διακοπή δεν βλέπεται. Η Χάκεν έρχεται από έξι σερί over ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η Ερεμπρο από έξι στα εννιά πιο πρόσφατα. Πρώτη σκέψη το goal/goal και εν συνεχεία το over. Οι άμυνες τους δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη.

Σε ενδιαφέρει