Σεαρά – Φλουμινένσε: Επειγόντως… νίκη για τους γηπεδούχους!

Νίκη για να πάρει ψυχολογία θέλει η ουραγός Σεαρά απέναντι στην ανεβασμένη Φλουμινένσε.
Σεαρά – Φλουμινένσε: Επειγόντως… νίκη για τους γηπεδούχους!

Με την αναμέτρηση Σεαρά – Φλουμινένσε συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στη Βραζιλία. Η ουραγός γηπεδούχος θέλει με κάθε τρόπο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να αλλάξει την ψυχολογία της, με τη φιλοξενούμενη να έρχεται ανεβασμένη στο συγκεκριμένο τομέα μετά τις τελευταίες συνεχόμενες επιτυχίες της.

Τα προγνωστικά μου

Σεαρά – Φλουμινένσε : 12 & GG

Aνάλυση

Στα ίσα έπαιξε την Ιντερνασιονάλ μέσα στο Πόρτο Αλέγκρε η Σεαρά την περασμένη αγωνιστική, όμως τελικά το γκολ που δέχτηκε στο τελευταίο τέταρτο έφερε ακόμα μία ήττα, αφήνοντας μεγάλη πικρία. Έτσι, η ομάδα του Λίσκα συμπλήρωσε 8 ήττες μέχρι τώρα, παραμένοντας ουραγός στη βαθμολογία, όμως οι 6 από τις 8 ήρθαν στο γκολ. Παρελθόν αποτελεί ο στόπερ Ράφαελ, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών. Καρδόνα, Αρθούρ και Καρβάλιο θα ξεκινήσουν στην επίθεση των γηπεδούχων.

 

Από τη μεριά της, η Φλουμινένσε μετά το διπλό στο Ρεσίφε (2-1) επικράτησε και επί της Παλμέιρας με 1-0. Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό, με την ομάδα του Σάο Πάουλο να είναι περισσότερο απειλητική, όμως το γκολ των γηπεδούχων λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έμεινε αναπάντητο. Επίσημα παίκτης της “Φλου” είναι πλέον ο Καμπέσας (πρώην ΠΑΟ), ενώ απορρίφθηκε πρόταση για τον εξτρέμ Πέρδο από τη Μπορντό. Για σήμερα επιστρέφουν ο στόπερ Λεό και οι μέσοι Ρίτσαρντ, Σορνόζα και Ντόντι, λύνοντας τα χέρια του κόουτς Oλιβέιρα. Πέδρο και Ζούνιορ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των φιλοξενούμενων, έχοντας πίσω τους σε ρόλο επιτελικού τον Σορνόζα.

Πιθανές ενδεκάδες

Σεαρά (4-3-3)

Έβερσον
Χαβιέ
Άλβες
Οτάβιο
Λούκας
Εντίνιο
Φαμπίνιο
Κιξάντα
Καρδόνα
Αρθούρ
Καρβάλιο

Φλουμινένσε (4-3-1-2)

Σέζαρ
Ζιλμπέρτο
Τζουμ
Ντιγκάο
Λούκας
Ζάτσον
Ντόντι
Ρίτσαρντ
Σορνόζα
Πέδρο
Ζούνιορ

Εκτίμηση

Παρά το γεγονός ότι η Σεαρά έχει τις περισσότερες ήττες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν έχει διασυρθεί κιόλας, ενώ στο τελευταίο της ματς δεν άξιζε να ηττηθεί. Απέναντί της η Φλουμινένσε έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες. Το ματς δεν έχει ισοπαλία, αλλά γκολ. 12 & GG

Σε ενδιαφέρει