Φινλανδία: Με αλλαγές και το μυαλό στην Μπάτε

Η Ελσίνκι έχοντας αποσπαστεί από τους διώκτες είναι ξεκάθαρο πως αυτή την περίοδο ρίχνει το βάρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Φινλανδία: Με αλλαγές και το μυαλό στην Μπάτε

Η 21η αγωνιστική στη Φινλανδία περιλαμβάνει απόψε την αναμέτρηση της τρίτης Χόνκα με την πρωτοπόρο Ελσίνκι.

Ανάλυση

Χόνκα – Ελσίνκι

Η Χόνκα ανεβαίνει διαρκώς στη βαθμολογία και πλέον δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι ούσα στην πρώτη τριάδα. Η έξοδος στην Ευρώπη αποτελεί υπέρβαση. Αυτή την στιγμή βρίσκεται μέσα στον μεγάλο της στόχο. Σημαντική νίκη επί της Τούρκου με 2-0 στο τελευταίο ματς. Εβαλε τέλος σε ένα σερί δύο αγώνων δίχως νίκη. Για πρώτη φορά κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν μετά από 11 αγώνες. Στους εννιά εξ αυτών κατάφερε και η ίδια να σκοράρει.

Θα περάσει νικηφόρα η η πρωτοπόρος από την σκληρή έδρα της Χόνκα

Η Ελσίνκι βρίσκεται σε μια πολύ απαιτητική περίοδο, αφού επιβάλλεται να ρίξει το βάρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα έπαιξε σε ένα εξαντλητικό ματς με την Μπάτε στη Λευκορωσία και τσίμπησε το 0-0. Ακολουθεί η μεγάλη ρεβάνς την Τετάρτη και άπαντες ζουν και αναπνέουν γι’ αυτή. Θα υπάρξουν αλλαγές φρεσκαρίσματος. Εξάλλου στο πρωτάθλημα έχει μια σεβαστή διαφορά από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου.

Εκτίμηση

Η αλήθεια είναι πως περίμενα τον άσο πάνω από τις τρεις μονάδες, αλλά οι εταιρίες ήταν υποψιασμένες και έβαλαν στην εξίσωση την ευρωπαϊκή περιπέτεια αυτής της περιόδου για την Ελσίνκι. Εχω την αίσθηση πως οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με την ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένοι. Στο 1.60 το 1Χ κρίνεται οριακά αποδεκτό.

Σε ενδιαφέρει