Φινλανδία: Εξουθενωμένη η Κουόπιο

Από μία πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στην Κοπεγχάγη προέρχεται η Κουόπιο, που δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.
DiiOguwXAANQM

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Φινλανδία με την αναμέτρηση της Κουόπιο κόντρα στη Βάασα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, μετά την αποτυχημένη υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων να αποκλείσουν την Κοπεγχάγη 

Ίλβες – Κέμι

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι της Ίλβες στα προκριματικά του Europa League, αφού υπέστη δεύτερη ήττα από τη Σλάβια Σόφιας και επιστρέφει στην… καθημερινότητα του πρωταθλήματος. Δεν πατάει καλά τελευταία, καθώς αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της και εντός έδρας αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα σε τέσσερις αγώνες. Παράλληλα, έχει θέμα και στο γκολ, διαθέτοντας της δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Όχι, ότι η Κέμι Κινγκς πάει καλύτερα, αφού είναι τελευταία και η τελευταία της νίκη ήταν στα μέσα του Ιουνίου. Το πιο πιθανό είναι πράγματι η Ίλβες να επικρατήσει επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, αλλά το UNDER έρχεται σε πρώτο πλάνο λόγω διαφοράς απόδοσης.

Μυρίζουν εκπλήξεις και… ανατροπές στη Φινλανδία  

Κουόπιο – Βάασα

Παραλίγο να κάνει το θαύμα η Κουόπιο στην Κοπεγχάγη. Οι Φινλανδοί προηγήθηκαν στο 75’ και ισοφάρισαν την ήττα τους στον πρώτο αγώνα, αλλά έξι λεπτά αργότερα, ο Βάβρο από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε για τους Δανούς, αφήνοντας την Κουόπιο με τις καλές εντυπώσεις. Αυτά τα δύο ματς με την Κοπεγχάγη ήταν και τα πιο πρόσφατα, αφού για το πρωτάθλημα έχει να παίξει απο τις 4/7. Σε τρομερή κατάσταση η Βάασα, καθώς πέτυχε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα της Χόνκα (0 – 1). Αυτή ήταν η 5η νίκη της στα τελευταία 6 ματς, με την ήττα να προέρχεται από την Ελσίνκι. Λόγω της κόπωσης από την υπερπροσπάθεια της Κουόπιο αξίζει το ρίσκο με το διπλό, αφού η Βάασα μπορεί να μην είναι Ελσίνκι, αλλά αυτή την περίοδο είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη χώρα και μπορεί να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην απογοητευμένη Κουόπιο.

Σε ενδιαφέρει