Ιρλανδία: Όπου φτωχός και η μοίρα του

Μπρέι και Λίμερικ τη στιγμή που προσπαθούν να σώσουν κάτι στη φετινή σεζόν, ταλανίζονται από πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
bohemians

Σέντρα στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας, με τις…καταδικασμένες Λίμερικ και Μπρέι να έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Σεντ Πάτρικς και Μποέμιανς αντίστοιχα.

Ανάλυση

Μποέμιανς – Μπρέι (21:45)

Έχει μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού η Μποέμιανς και αυτό σφραγίστηκε και κόντρα στη Σλίγκο Ρόβερς. Εντός έδρας ήττα με 3 – 0 και απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη Λίμερικ που είναι στην 4η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Απέχουμε ακόμα 11 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με μία νίκη κόντρα στην Μπρέι και ταυτόχρονη ήττα της Λίμερικ στην έδρα της Σεντ Πάτρικς, τότε πραγματικά θα έχει πάρει μια μεγάλη ανάσα.

Αγωνιστική που κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής στην Ιρλανδία. Ποιος θα καταφέρει να βγει από τον πάτο; 

Έβγαλε σφυγμό η Μπρέι επικρατώντας της Σλίγκο Ρόβερς με 2 – 1 στην έδρα της. Με αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι έχουν λυθεί και τα προβλήματα. Παραμένει τελευταία, με 12 συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας και τα εσωτερικά/οικονομικά ζητήματα είναι τεράστια. Για αυτό το λόγο αποχώρησε ο προπονητής, Μάρτιν Ράσελ και κάπως έτσι, σε αυτή την… ωραία ατμόσφαιρα έχει ταξιδέψει στο Δουβλίνο για την αναμέτρηση με την Μποέμιαν.

Φυσικά και δεν παίζονται οι αποδόσεις στον άσο. Αν κάτι αξίζει σε αυτή την αναμέτρηση είναι το Over, χωρίς να αποτελεί κάποια ανεπανάληπτη ευκαιρία.

Σεντ Πάτρικς – Λίμερικ

Φυσιολογική ήττα για τη Σεντ Πάτρικς εντός έδρας από την Ντάνταλκ. Μπορεί να προηγήθηκε, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν και είναι σαφώς ανώτεροι, επικρατώντας τελικά με 3 – 1. Έτσι κι αλλιώς, η Σεντ Πάτρικς είναι σε τραγική κατάσταση, έχοντας 7 συνεχόμενες ήττες και η Λίμερικ έρχεται ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού χρειάζεται έναν βατό αντίπαλο για να σηκώσει το κεφάλι.

Πήγε να κάνει το… θαύμα κόντρα στην Ντέρι η Λίμερικ, αφού προηγήθηκε εκτός έδρας, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2 – 1 και η θέση που οδηγεί σε play – out της ανήκει… δικαιωματικά, αφού δεν είναι η χειρότερη ομάδα. Όπως η Μπρέι, έτσι και η Λίμερικ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει ή ετοιμάζονται να αποχωρήσουν, ώστε να βρουν την υγειά τους και κάποια ομάδα να τους πληρώνει. Παράλληλα, της επιβλήθηκε και απαγόρευση μεταγραφών.

Δεν σώζεται η κατάσταση στη Λίμερικ και η Σεντ Πάτρικς έχει ευκαιρία να… σαρώσει. Over που συνδυάζεται και με τον άσο.

Σε ενδιαφέρει