Αμερική: Μάχη για τα πλέι οφ

Οριακή αναμέτρηση στη Μινεσότα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νιου Ινγκλαντ με φόντο τα πλέι οφ.
the minnesota united soccer team huddles before the game against the picture id

Δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την εξάδα η Μινεσότα, ενώ η Νιου Ινγκλαντ θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους σε αυτή.

Ανάλυση

Μινεσότα – Νιου Ινγκλαντ

Ξεκάθαρα ομάδα έδρας η Μινεσότα, μέσα στην οποία έχει πετύχει τις έξι από τις επτά φετινές της νίκες. Τελευταίο της θύμα η Σολτ Λέικ με 3-2. Απέχει έξι βαθμούς από τις θέσεις των πλέι οφ, αλλά δεν το βάζει κάτω. Μεγάλο αγκάθι η ανασταλτική λειτουργία. Εχει δεχτεί 16 γκολ σε έξι αγώνες, ενώ συμπλήρωσε πέντε over στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Αμέτρητες επιλογές και ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση στη Μινεσότα

Η Νιου Ινγκλαντ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη εξάδα της Ανατολής, αλλά κάθε λάθος μπορεί να της στοιχίσει στα πλέι οφ. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Παρουσιάζεται σοφτ στις εξόδους της έχοντας μόλις ένα διπλό σε επτά αγώνες και 2 γκολ παθητικό κατά μέσπο όρο. Την περασμένη αγωνιστική τερμάτισε με απίστευτο τρόπο ένα αήττητο σερί έξι αγώνων χάνοντας με 3-2 από το Λος Αντζελες δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Εκτίμηση

Ξεκάθαρη επιλογή το over. Συγκρούονται δύο ομάδες που δεν αποφεύγουν με τίποτα το λάθος στα μετόπισθεν. Η Μινεσότα έχει 13 over σε 19 αγωνιστικές και η Νιου Ινγκλαντ δέχεται δύο γκολ ανά αγώνα στις εξόδους, ενώ πετυχαίνει 1.8. Η στατιστική δείχνει τον δρόμο.

Σε ενδιαφέρει