Βραζιλία: Επιστροφή με… αλλαγές

Φουλ αγωνιστική δράση στην Βραζιλία, που επιστρέφει στις επάλξεις με τη διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.
ea   a aedcfe

Εκκίνηση μετά από ένα μήνα και κάτι στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με πολλές αλλαγές σε πάγκους και έμψυχο δυναμικό.

Ανάλυση

Σεαρά – Σπορτ Ρεσίφε

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Σεαρά, χωρίς ελπίδα διαφυγής. Ολοένα και πιο ορατός ο υποβιβασμός. Μοναδική ομάδα δίχως νίκη μετά από 12 αγωνιστικές. Χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Στο Κόπα Νορντέστε αποκλείστηκε από τη Βιτόρια στα ημιτελικά. Η Σπορτ Ρεσίφε τα πηγαίνει θαυμάσια και βρίσκεται με το σπαθί της στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας. Εδωσε κάποια φιλικά, αλλά με θυγατρικές ομάδες για να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Τιμωρημένοι σήμερα οι Αλβες και Ντέιβιντ σε άμυνα και μεσαία γραμμή αντίστοιχα. Αναρωτιέμαι από πού κι ως πού προσφέρεται ως οριακό φαβορί η Σεαρά, που δεν δείχνει ικανή να κερδίσει ούτε σε οικογενειακό διπλό. Ξεκάθαρο Χ2 στα επίπεδα του 1.70.

Επιστροφή στην δράση για την Βραζιλία με μεγάλα ματς και αμέτρητες επιλογές 

Βιτόρια – Παρανά

Η τριάρα από τη Σάο Πάολο πριν τη διακοπή πόνεσε πολύ τη Βιτόρια. Η διοίκηση ήταν πολύ ενεργή κατά την διακοπή και φρόντισε να φέρει στο σύλλογο τους Μέλι, Ρενάτο και Μπενίτες. Ολοι θα βοηθήσουν στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Παρανά βρίσκεται σταθερά στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Θέλει να ξεκολλήσει, αλλά δεν δείχνει ικανή να το πράξει όταν η διοίκηση αφήνει να φύγουν τρεις βασικοί. Πάντως ο…. καπετάνιος Μικάλε δεν αποχώρησε παρότι τον ήθελε η Εθνική του Ιράκ. Εκτός έδρας παρουσιάζεται πολύ κακή με 4 ήττες σε 5 αγώνες και τέσσερα under. Τα δεδομένα δίνουν προβάδισμα στην έδρα. Η Βιτόρια έδειξε να βλέπει περισσότερο προς τα πάνω, ενώ η Παρανά με τις κινήσεις της όχι. Ασος.

Γκρέμιο – Ατλ. Μινέιρο

Θέλει σαν τρελή να κατακτήσει τον τίτλο η Γκρέμιο, αλλά επιβάλλεται να αντεπιτεθεί έχοντας μια απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή. Σε μεγάλο βαθμό πληρώνει ως τώρα την κακοδαιμονία της. Πολλοί τραυματισμοί από το ξεκίνημα της σεζόν που έχουν στοιχίσει. Λείπουν Μαϊκόν, Αλισον, Λίμα, Μίτσελ και Εβερτον. Η Ατλέτικο Μινέιρο από την άλλγ έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους και πριν τη διακοπή πέταγε φωτιές με τρεις κολλητές νίκες και 10 γκολ ενεργητικό. Ομάδα που παίζει φουλ επίθεση. Εννιά over σε 12 over και 5 στα 5 μακριά από το σπίτι της. Εξαιρετική επιλογή το goal/goal, το οποίο θα συνδυάσω με το over για να ανεβάσω την απόδοση.

Κορίνθιανς – Μποταφόγκο

Ο Λος ανέλαβε πρόσφατα στον πάγκο της Κορίνθιανς και η διακοπή του έκατσε κουτί. Είχε τον χρόνο να μάθει πρόσωπα και πράγματα. Στόχος να οδηγήσει την ομάδα στην έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Μεγάλο πλήγμα η φυγή του ηγετικού στόπερ Μπαλμπουενά που πήγε στη Γουέστ Χαμ. Πολύ σημαντική απώλεια για μια ομάδα που στηρίζεται στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Μποταφόγκο μάχεται για την πρώτη εξάδα, αλλά παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Πληρώνει αρκετά τις εκτός έδρας αδυναμίες της. Μόλις ένα διπλό σε έξι εξόδους. Θα έχει νέο προπονητή τον Πακετά. Ο Βαλεντίμ είχε τεράστια προσφορά από Αίγυπτο μεριά και δεν μπορούσε να αρνηθεί. Σίγουρα αυτό είναι ένα σοκ που περιμένω να επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες της «Μπότα». Θα δώσω τον πρώτο λόγο στον άσο.

Φλαμένγκο – Σάο Πάολο

Μεγάλο ντέρμπι ονομάτων, που φέτος δείχνουν ικανές να παλέψουν για τον τίτλο. Η Φλαμένγκο οδηγεί την κούρα και στο σπίτι της δαγκώνει με 5 νίκες και 1 ισοπαλίες. Για να της βάλεις γκολ πρέπει να φτύσεις αίμα. Μόλις ένα γκολ παθητικό εντός έδρας και έξι under σε ισάριθμα ματς. Η Σάο Πάολο δείχνει να πιστεύει φέτος στα μεγάλα πράγματα και φρόντισε να το αποδείξει αποκτώντας τον πολύ καλό μεσοεπιθετικό Ρόχας, αλλά και τον ακραίο αμυντικός Μπρούνο Πέρες από τη Ρόμα. Θα έχει παράλληλα και 2-3 καλές επιστροφές απόψε για να βάλει δύσκολα στην Φλαμένγκο. Δεν αποκλείω να καταφέρει να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό.

Σε ενδιαφέρει