Πρ. Γιουρόπα Λιγκ: Διαφορά επιπέδου

Ξεκάθαρη η υπεροχή της Ζελέζνιτσαρ, που αναμένεται να κάνει το καθήκον της απόψε κόντρα στην Τρανς Νάρβα.
zel

Ρεβάνς στο Γκρμπάβιτσα του Σαράγιεβο ανάμεσα στη Ζελέζνιτσαρ και την Τρανς Νάρβα. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Απ. Λεμεσού – Στούμπρας.

Ανάλυση

Ζελέζνιτσαρ – Τρανς Νάρβα

Εκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση η Ζελέσνιτσαρ με το διπλό στην Εσθονία με 2-0. Το πρώτο γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση 15 λεπτών από πόδι αντιπάλου, ενώ στο 74’ ο Ζαμπανάτζοβιτς έγραψε το τελικό σκορ. Οι Βόσνιοι μπορεί να έχασαν τον τίτλο πέρσι στο πρωτάθλημα από τη Ζρίσνκι, αλλά απέδειξαν πως μπορούν να παλέψουν για τη διάκριση στην Ευρώπη και πολύ δύσκολα δεν θα βρεθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Το Σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα το εγχώριο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει την Γκομπέλα.

Ανιση μάχη στο Σαράγιεβο. Θα διπλασιάσει τις νίκες της η Ζελέζνιτσαρ; 

Η Τρανς Νάρβα βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση στην Εσθονία, αν και το εγχώριο πρωτάθλημα είχε διακοπεί για ένα μήνα περίπου και επανέρχεται στη δράση το Σαββατοκύριακο. Μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην τέταρτη θέση και απέχει 9 βαθμούς από την κορυφή. Το όνειρο πρόκρισης μάλλον σταματάει απόψε. Μόνο με θαύμα θα ανατρέψει το πεντακάθαρο εις βάρος της 2-0. Ετσι η επιστροφή της μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη δεν θα έχει αίσιο τέλος.

Εκτίμηση

Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο πρώτο παιχνίδι. Στο χέρι της Ζελέζνιτσαρ να διπλασιάσει τις νίκες της και να φτάσει με εκκωφαντικό τρόπο στην πρόκριση. Το θέμα είναι πως τόσο ο άσος, όσο και το over πληρώνουν πολύ λίγο. Ακόμα και ο συνδυασμός τους δεν ξεπερνάει το 1.45. Καμία αξία…

Σε ενδιαφέρει