Δανία: Με το δεξί η πρωταθλήτρια

Νικηφόρα θέλει να μπει στη νέα σεζόν η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ υποδεχόμενη τη μαχητική Ααρχους.
onuachu paul scores for

Με σύμμαχο την παράδοση η Μίντιλαντ θα υποδεχτεί απόψε την Ααρχους στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Ανάλυση

Μίντιλαντ – Ααρχους

Από θέση ισχύος μπαίνει η Μίντιλαντ στη φετινή σεζόν, αφού έκανε τη μεγάλη υπέρβαση κατακτώντας τον τίτλο. Βέβαια, η πίεση φέτος θα είναι πολύ μεγάλη. Φρόντισε να ενισχυθεί σε γενικές γραμμές στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ ο Τόρουπ παρέμεινε στον πάγκο. Είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στα φιλικά. Κατάμεστο το γήπεδο μετά το περσινό κατόρθωμα.

Θα καρταφέρει να μπει με το δεξί στη φετινή σεζόν η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ; 

H Ααρχους έφτασε πολύ κοντά πέρσι στην έξοδο στην Ευρώπη, αλλά τελικά έμεινε με την όρεξη. Πάλεψε γι’ αυτή στα μπαράζ με την Κοπεγχάγη, αλλά δεν τα κατάφερε. Πάντως, η σεζόν κρίνεται άκρως θετική και η όρεξη άνοιξε για τα καλά. Δεν υπήρξαν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ο Νίλσεν παρέμεινε στον πάγκο παρότι είχε 2-3 καλές προτάσεις. Κακή πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Μίντιλαντ με 1-1-4 τα τελευταία χρόνια. Πέρσι ηττήθηκε με το βαρύ 4-0.

Εκτίμηση

Τεράστιος ο ενθουσιασμός στις τάξεις της πρωταθλήτριας Μίντιλαντ. Θέλει να συνεχίσει από κει που σταμάτησε. Η Ααρχους είναι σκληροτράχηλη, αλλά στο συγκεκριμένο γήπεδο παραδοσιακά τα βρίσκει μπαστούνια. Πάντως ο άσος στα επίπεδα του 1.45 για πρεμιέρα δεν υφίστασται. Μακριά κι αγαπημένοι…

Σε ενδιαφέρει