Ιρλανδία: Μπλεγμένες για τα καλά

Το άγχος και η πίεση δείχνει να έχει καταβάλλει τις ιστορικές Μποέμιαν και Σλίγκο Ρόβερς, που αδυνατούν να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας.
bebfe z

Οριακή μάχη ανάμεσα στην Μποέμιαν και την Σλίγκο για την 25η αγωνιστική της Ιρλανδίας. Στον πρώτο γύρο έμειναν στο 2-2 στο ίδιο γήπεδο.

Τα προγνωστικά μου

Μποέμιαν – Σλίγκο: Goal/Goal (1.90)

Ανάλυση

Κάτι δείχνει να κινείται τελευταία στην Μποέμιαν. Μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Σεντ Πάτρικς απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της εξαιρετικής Γουότερφορντ με 1-1. Επιθετικά συνεχίζει να έχει θέματα, αλλά η άμυνα στέκεται ωδ τώρα στο ύψος των περιστάσεων. Μετράει έξι under στα επτά τελευταία ματς. Ο φορ Σουάν λείπει καιρό. Εχει μάθει να ζει χωρίς αυτόν. Χρειάζεται ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Τέσσερις κολλητές εντός έδρας νίκες μετράει εις βάρος της Σλίγκο.

Ψάχνουν την βαθμολογική ανάσα Μποέμιαν και Σλίγκο. Ποια θα επικρατήσει 

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε ακόμα δυσκολότερη θέση από την αντίπαλό τους, αφού απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Οι ήττες από Γουότερφορντ και Μπρέι έβγαλαν πάλι στην επιφάνεια τις πολλές αμυντικές της αδυναμίες και έφεραν τεράστιο προβληματισμό. Μάλιστα μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας τσακώθηκε άγρια με οπαδούς και παραιτήθηκε. Τρία σερί over. Αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας έχοντας πετύχει τις τέσσερις από τις έξι φετινές της νίκες.

Εκτίμηση

Οριακό ματς ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που φέτος είναι σκιά του εαυτού τους. Μονόδρομος η νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από την ουρά. Η Μποέμιαν παρότι ποντάρει στην άμυνα, στο σπίτι της βρίσκει σχετικά εύκολα δίχτυα. Η Σλίγκο φαίνεται να βολεύεται περισσότερο με το στυλ των αντεπιθέσεων. Θα επιλέξω το goal/goal.

Σε ενδιαφέρει