Χόνκα – Βάασα: Σε… καυτή κατάσταση

Με μία αναμέτρηση συνεχίζεται το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Φινλανδίας.
nhan dinh soi keo vps vaasa honka h ngay  khuat phuc tan binh

Συνέχεια στο πρωτάθλημα Φινλανδίας με μία αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στη Χόνκα και τη Βάασα, με τις δύο ομάδες να είναι σε εξαιρετική κατάσταση σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Τα προγνωστικά μου

Χόνκα – Βάασα: Goal/Goal (2.05)

Ανάλυση

Την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση επιβεβαίωσε σε ακόμα μία περίπτωση η Χόνκα, καθώς επικράτησε και της Μάριεχαμν εκτός έδρας με 2 – 1. Αυτή ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ για τους φίλους της Super League, σκόρερ και των δύο τερμάτων στη νίκη ήταν ο Κάντζι με θητεία στην Καλλονή και τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς αν και νεοφώτιστη είναι στην 4η θέση και εντός έδρας είναι ακόμα αήττητα. Αν, μάλιστα, υπολογίσει κανείς και τα πεπραγμένα της τις περασμένες σεζόν στις μικρότερες κατηγορίες, τότε το εντός έδρας αήττητο φτάνει στους 58 αγώνες.

Αμφίρροπη αναμέτρηση στη Φινλανδία με πολλά ειδικά και ευκαιρίες  

Έκανε το… καθήκον της η Βάασα, αφού έπρεπε να επικρατήσει της βατής φέτος Τούρκου και το έκανε με σκορ 2 – 0, με το αποτέλεσμα μάλιστα να διαμορφώνεται μόλις από το 18’. Έκτοτε δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα, με το τρίποντο για τη Βάασα να προκύπτει πάρα πολύ εύκολα. Όπως η Χόνκα, έτσι και η Βάασα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχει αφήσει για τα καλά πίσω της ένα πολύ κακό διάστημα και πλέον στα τελευταία πέντε ματς, έχει τέσσερις νίκες και η μία ήττα ήταν μεν βαριά (5 – 0), αλλά φυσιολογική και εντός προγράμματος από την Ελσίνκι.

Εκτίμηση

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων η ευκολία με την οποία σκοράρουν. Είναι αμφότερες σε πολύ καλό σημείο στη σεζόν και το OVER αξίζει.

Σε ενδιαφέρει