Ειδικά στοιχήματα μουντιάλ 27/6

Πάμπολλα ειδικά στοιχήματα βρίσκουμε στη σημερινή τετράδα αγώνων που θα χαρίσουν ακόμα τέσσερα εισιτήρια για τους «16».
thumbs b c ffeddadbddeec

Τέσσερα σπουδαία ματς περιέχει το σημερινό πρόγραμμα, με την αυλαία να πέφτει στον πέμπτο και τον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεξικό – Σουηδία (17:00)

Ματς που αναμένεται να κριθεί στο όριο. Το Μεξικό βολεύεται και με την ισοπαλία. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί από νωρίς. Η Σουηδία ψάχνει μόνο νίκη ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς. Θα οδηγήσει το ματς στα επίπεδα του ένα γκολ, αφού ξέρει πως αν κάνει κάποιο λάθος πίσω και βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ τελείωσαν όλα. Ως εκ τούτου θα κρατήσω γερά το «Χ» του πρώτου ημιχρόνου και φυσικά το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Ν. Κορέα – Γερμανία (17:00)

Στο άλλο ματς του ομίλου περιμένω από τη Γερμανία να κάνει επίδειξη δύναμης. Μετά το τεράστιο γκολ του Κροος στο 95’ η ψυχολογία είναι στο ζενίθ και η Ν. Κορέα θα αποτελέσει το θύμα. Πέραν της νίκης οι Γερμανοί θα κυνηγήσουν και τα γκολ ώστε να έχουν καλύτερο αβερέιτζ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ξεκάθαρη επιλογή το combo διπλού και over 3,5, ενώ σε αποδόσεις φαβορί θεωρώ πως δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί το διπλό από το πρώτο ημίχρονο. Επίσης ένα πολύ πιθανό bet είναι και το να υπάρξει γκολ στην αναμέτρηση πριν το 28ο λεπτό. Θα μπουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι τα «πάντσερ».

Ελβετία – Κόστα Ρίκα (21:00)

Ματς χωρίς τεράστιο κίνητρο. Η Ελβετία περνάει με νίκη, ισοπαλία ή ακόμα και ήττα αν χάσουν και οι Σέρβοι. Η Κόστα Ρίκα είναι σίγουρα αποκλεισμένη. Η στατιστική και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί στο σύνολο τερμάτων «2-3».  Τέσσερα σερί έχουν οι Ελβετοί, τρία στα πέντε οι Κοσταρικανοί. Επίσης έχει μπόλικο ενδιαφέρον το ειδικό στοίχημα του combo goal/goal και under 4,5. Περικλείει πολλά πιθανά σκορ όπως το 1-1, το 2-1, το 3-1, το 2-2 και πολλά ακόμα.

Σερβία – Βραζιλία (21:00)

Τα κουκιά είναι μετρημένα για τους Σέρβους. Μόνο αν κερδίσουν προκρίνονται. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα βγουν με τα… μπούνια στην επίθεση ρισκάροντας να εκτεθούν. Τους περιμένω προσεκτικούς στο πρώτο μέρος, όπως και την Βραζιλία, που βολεύεται ακόμα και με τον βαθμό. Ως εκ τούτου αναγνωριστικό πρώτο μέρος και… σκοτωμός στην επανάληψη. Θα επιλέξω να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά επειδή έχουμε να κάνει με μία μάχη που είναι αίμα κι άμμος και κρίνει ένα εισιτήριο για τους «16» μου αρέσει πολύ και το over 4,5 στις κάρτες. Επιλογή που ξεπερνάει το 2.20 και συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Σε ενδιαφέρει