MLS: Ματς με γκολ σε Νέα Υόρκη και Κολοράντο

Οκτώ αγώνες διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης του Major League Soccer.
red bulls

Ξεχωρίζει η σύγκρουση της Νέας Υόρκης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ντάλας.

Ανάλυση

Στην αναμέτρηση Νιου Γιορκ – Ντάλας οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, αφού στην έδρα τους παρουσιάζονται ιδιαίτερα ισχυροί. Μάλιστα στο γήπεδό τους οι Νεοϋορκέζοι σκοράρουν κατά ριπάς και ενδεικτικό είναι ότι έως τώρα σε επτά ματς έχουν σημειώσει 17 γκολ. Το Ντάλας από την άλλη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος και και σε πέντε εξόδους έχει πάρει τρία «διπλά». Συνεπώς θα επιλέξω το OVER 3.5 σε αυτή την αναμέτρηση, αφού έχουν να κάνουμε με δύο πολύ καλές ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Σε ποιο ματς του MLS θα σκάσει η «μπόμπα»;

Στο Ορλάντο – Μόντρεαλ θα επιλέξω το «άσο» των γηπεδούχων, καθώς η ομάδα του Καναδά σε εννιά ματς μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί οκτώ ήττες. Εξάλλου το Ορλάντο έχασε δύο σερί ματς στην έδρα του προσφάτως και θα θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Το Κάνσας που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται το Χιούστον. Οι γηπεδούχοι λόγω έδρας έχουν το προβάδισμα, ωστόσο χρειάζεται και η κάλυψη του «Χ», αφού το Χιούστον στις εξόδους έχει έφεση στο να αποσπά ισοπαλίες.

Στο ματς Κολοράντο – Μινεσότα οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Βέβαια και η Μινεσότα δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς προέρχεται από συντριβή με 4-1 στην έδρα του Κάνσας Σίτι. Και οι δύο ομάδες, όμως έχουν έφεση στα OVER 2,5 και γι’ αυτό θα επιλέξω το G/G και το OVER σε αυτή την αναμέτρηση. Ενδεικτικά το Κολοράντο μετρά 5 G/G και OVER 2,5 στους τελευταίους ισάριθμους αγώνες στην έδρα του, ενώ η Μινεσότα σε έξι από τις επτά εξόδους στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε το OVER 2,5 γκολ.

Στο Λος Άντζελες – Κολόμπους συγκρούονται δύο καλές ομάδες του MLS με τους γηπεδούχους να διανύουν περίοδο φόρμας. Το Κολόμπους προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Ατλάντα, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε αγώνα κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έχουν έφεση στα OVER, όμως σήμερα θα παραταχθούν χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες στο Μουντιάλ. Το Κολόμπους από την άλλη μετρά έξι σερί  N/G εκτός έδρας. Εκτός αποστολής έμεινε για τους φιλοξενούμενους ο τερματοφύλακας Στέφεν. Οι απουσίες των δύο ομάδων είναι σημαντικές και γι’ αυτό θα πάω με το OVER 2,5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει