Α’ Ιρλανδίας: Με οδηγούς τη φόρμα και την παράδοση

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 22η αγωνιστική του ιρλανδικού πρωταθλήματος.
corkcity

Τα βλέμματα μαγνητίζει το ματς Σλίγκο Ρόβερς – Κορκ Σίτι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν κεφάλι στη βαθμολογία.

Ανάλυση

Σλίγκο Ρόβερς – Κορκ Σίτι

Η Σλίγκο Ρόβερς προέρχεται από σημαντική νίκη κόντρα στη Ντέρι αλλά γενικότερα είναι ασταθής στην απόδοσή της. Φέτος έχει ηττηθεί άλλες δύο φορές από την Κορκ Σίτι. Η τελευταία βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση (πέντε σερί νίκες) και σήμερα θέλει μόνο νίκη για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά αναμένεται να συναντήσουν αντίσταση. Έτσι, θα επιλέξω το «διπλό» και το UNDER 3.5 σε αυτό τον αγώνα.  

Θα καταφέρει η Κορκ Σίτι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλίγκο Ρόβερς;  

Σάμροκ Ρόβερς – Μπρέι

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τη Ντάνταλκ. Η ουραγός Μπρέι πολύ δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση,  αφού πρόκειται για μια ομάδα με 10 ήττες σε 11 εξόδους στις οποίες έχει πετύχει μόλις τρία γκολ! Επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους. Άρα, θα πάω με τον «άσο» σε συνδυασμό με το UNDER 3.5 σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει