Διεθνή φιλικά: Με «στήριγμα» το over της Ισπανίας

Τα τελευταία τους φιλικά τεστ πριν από την έναρξη του Μουντιάλ δίνουν σήμερα πολλές εθνικές ομάδες.
tinisia spain

Ξεχωρίζει η σύγκρουση της Τυνησία με την Ισπανία η οποία θα γίνει μάλιστα επί ρωσικού εδάφους.

Ανάλυση

Τυνησία – Ισπανία

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κράσνονταρ της Ρωσίας. Η Τυνησία παραμένει αήττητη εδώ και εννιά αγώνες, όμως στα τελευταία φιλικά δείχνει να έχει χάσει την σταθερότητα στην αμυντική της λειτουργία. Συνεπώς τα πέντε από το οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν G/G & OVER 2.5. Η Ισπανία από τη μεριά της παραμένει 19 ματς αήττητη και προετοιμάζεται για το πρώτο ματς του Μουντιάλ κόντρα στην Πορτογαλία. Οι «φούριας ρόχας» έχουν φοβερά ποιοτικό ρόστερ και είναι πιθανό να πετύχουν αρκετά γκολ και κόντρα στην Τυνησία. Γι’ αυτό θα επιλέξω το OVER 2.5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Τυνησία ή Ισπανία; Ποια θα πάρει πάρει τη νίκη στο σημερινό φιλικό – πρόβα τζενεράλε για το Μουντιάλ;

Ουγγαρία – Αυστραλία

Φιλικός αγώνα που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη. Η Ουγγαρία μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ σήμερα θα της λείψει ο πολύπειρος Ντσούντζακ. Η Αυστραλία από την άλλη προετοιμάζεται για το Μουντιάλ και έως τώρα στα φιλικά δείχνει αστάθεια στην απόδοσή της. Στο πιο πρόσφατο πάντως νίκησε με 4-0 την Τσεχία και έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα θα κοντραριστεί όμως, με μία «σκληροτράχηλη» αντίπαλο κι έτσι θα επιλέξω την ισοπαλία: Χ.

Εσθονία – Μαρόκο

Η Εσθονία προέρχεται από τέσσερα σερί UNDER 2.5 και N/G. Στο σημερινό φιλικό έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα στο βασικό της σχήμα. Το Μαρόκο από την άλλη επιστρέφει στο Μουντιάλ μετά από πολλά χρόνια και δείχνει ότι δεν θέλει να περιοριστεί απλώς στη συμμετοχή μολονότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολο όμιλο (με Ισπανία, Πορτογαλία, Ιράν). Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία 17 παιχνίδια του το Μαρόκο αγνοεί την ήττα (12-5-0). Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ και ένα ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο στο Ταλίν η Εσθονία επιβάλλει συνήθως το αργό ρυθμό της και γι’ αυτό θα πάω με την ισοπαλία: Χ.

Σερβία – Βολιβία

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Γκρατς της Αυστρίας με αυξημένη πιθανότητα βροχόπτωσης. Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό της Σερβίας πριν από το Μουντιάλ. Σημειωτέον ότι στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των Σέρβων επιβεβαιώθηκε το UNDER 2.5. Η Βολιβία από την άλλη δεν συμμετέχει στο Μουντιάλ και δίνει φιλικούς αγώνες έχοντας στο ρόστερ της πολλά νέα πρόσωπα. Οι Σέρβοι θα είναι καταπονημένοι από την προετοιμασία για το Μουντιάλ και γι’ αυτό το ματς είναι πιθανό να μείνει σε χαμηλό σκορ. Έτσι, θα επιλέξω το «άσο» σε συνδυασμό με το UNDER 2.5 γκολ.  

Σουηδία – Περού

Η Σουηδία αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πιο πρόσφατα φιλικά και στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό της θέλει τη νίκη για να πάρει ψυχολογία εν όψει του Μουντιάλ. Το Περού από την άλλη στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου αντιμετωπίζει τη Δανία και σήμερα θα μετρήσει τις δυνάμεις του. Οι «Ίνκας» βρίσκονται σε φουλ φόρμα (5 σερί εκτός έδρας νίκες) και έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό με την επιστροφή του αρχηγού τους Γκερέρο, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Άρα θα επιλέξω το OVER 2.5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.  

Δανία – Μεξικό

Η Δανία εμφανίζει αστάθεια στην απόδοσή στα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του Μουντιάλ. Το Μεξικό από την άλλη διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες και μετρά μόλις μία ήττα σε επτά φιλικά προετοιμασίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντως, η ομάδα του Μεξικού προσφάτως ταλανίζεται από ένα σκάνδαλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι οκτώ παίκτες συμμετείχαν σε πάρτι με συνοδούς πολυτελείας αμέσως μετά το φιλικό με τη Σκωτία. Δύσκολο ματς καλύτερα να απέχουμε. No Bet.

Γαλλία – ΗΠΑ

Η Γαλλία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Σήμερα στο γήπεδο της Λυών κόντρα στις ΗΠΑ μάλιστα οι «τρικολόρ» αναμένεται να παραταχθούν με «μουντιαλική» ενδεκάδα. Οι ΗΠΑ διαθέτουν πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ τους και ο προπονητής του είναι πιθανό να κάνει κάποιες δοκιμές. Και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό θα επιλέξω το OVER 3.5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει