MLS: Η παράδοση μας οδηγεί στα γκολ

Φιλαδέλφεια Γιούνιον και Τορόντο αποτελούν ζευγάρι που παραδοσιακά ευνοεί τα πολλά γκολ.
phil tor

Μία αναμέτρηση διεξάγεται σήμερα για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η Φιλαδέλφεια Γιούνιον υποδέχεται το Τορόντο, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για συμμετοχή στα play off.

Τα προγνωστικά μου

Φιλαδέλφεια Γιούνιον – Τορόντο: Over 3,5 (2,42)

Aνάλυση

Από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ατλάντα προέρχεται η Φιλαδέλφεια Γιούνιον την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που το τελικό σκορ λέει την… αλήθεια. Όλα ουσιαστικά συνέβησαν στο πρώτο εικοσάλεπτο, όταν και η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι και πάνω στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκαν δύο παίκτες της Φιλαδέλφεια και από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε το δρόμο του. Να αφήσουν πίσω αυτό το ματς συνέστησε στους παίκτες του ο προπονητής Κέρτιν και αυτοί τον ακουσαν, παίρνοντας την εντός έδρας νίκη με 5-0 επί των Ρίτσμοντ Κίκερς για το Κύπελλο. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Μπεντόγια και Μεντούνγιανιν και τραυματίες οι αμυντικοί Μάρκεζ και Γιάρο.

Από την άλλη μεριά, το Τορόντο… αυτοκτόνησε στο προηγούμενο ματς κόντρα στην Κολόμπους εκτός έδρας, καθώς αν και προηγήθηκε με 3-0, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 στο 90′ και να πάρουν έναν ανέλπιστο βαθμό. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για την ομάδα του Βάνεϊ, η οποία μετρά μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Στο αγνωιστικό σκέλος, τραυματίες είναι ο μέσος Ακέτσε, οι αμυντικοί Μουρ και Μαβινγκά και ο φορ Άλτιντορ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των αμυντικών Μόργκαν και Μόροου.

Εκτίμηση

Καλύτερο πρόσωπο δείχνει μέχρι στιγμής η Φιλαδέλφεια, η οποία χρειάζεται τους βαθμούς για να έχει ελπίδες συμμετοχής στα play off του πρωταθλήματος. Παραδοσιακά αυτο ζευγάρι μας δίνει πολλά γκολ, οπότε θα τιμήσοηυμε αυτήν την επιλογή. Οver 3,5

Σε ενδιαφέρει