Διεθνή φιλικά: Γαλλία και…Μπαλοτέλι οδηγούν στα γκολ

Αρκετοί διεθνείς φιλικοί αγώνες διεξάγονται και σήμερα εν όψει της έναρξης του Μουντιάλ.
Διεθνή φιλικά: Γαλλία και…Μπαλοτέλι οδηγούν στα γκολ

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιταλία, στην οποία οι «τρικολόρ» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν «πετάξουν» για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Ανάλυση

Γαλλία – Ιταλία

Η Γαλλία κοντράρεται με την μεγάλη απούσα του Μουντιάλ Ιταλία στην Allianz Riviera, έδρα της Νις. Η Γαλλία στο τελευταίο φιλικό της με την Ιρλανδία νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0. Διαθέτει πλήρες ρόστερ και δεν αποκλείεται ο Ντιντιέ Ντεσάμπ να κάνει κάποιες δοκιμές. Η Ιταλία από την άλλη αναμένεται να έχει τον Μάριο Μπαλοτέλι στην επίθεση, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια. Συνεπώς θα επιλέξω τα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση: OVER 2,5.

Σε ποιον διεθνή φιλικό αγώνα θα γίνει το «μπαμ»;

Αυστραλία – Τσεχία

Διεθνής φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στην Αυστρία. Η Αυστραλία του Φαν Μάαρβικ προετοιμάζεται για το Μουντιάλ και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η Τσεχία από την άλλη αποκλείστηκε από το παγκόσμιο κύπελλο και πλέον βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού εν όψει των προκριματικών του Euro 2020. Εκτός αποστολής για τους Τσέχουν έμεινε ο τραυματίας Σκόντα. Ο αγώνας είναι πιθανό να διεξαχθεί υπό βροχή, ωστόσο περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού ειδικά η Αυστραλία έχει μεγάλη έφεση στο G/G.

Νότια Κορέα – Βοσνία

Η Νότια Κορέα προετοιμάζεται για το Μουντιάλ και πριν από λίγες ημέρες νίκησε στην έδρας της την Ονδούρα με 2-0. Σήμερα, ωστόσο θα έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ πιο ισχυρό αντίπαλο. Η Βοσνία στο πρόσφατο φιλικό της με το Μαυροβούνιο αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0. Σήμερα, ωστόσο θα παραταχθεί χωρίς τους Σπάχιτς, Μισίμοβιτς και Ιμπίσεβιτς, οι οποίοι στο προηγούμενο ματς ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από την εθνική ομάδα. Έτσι, θα επιλέξω το OVER 2,5 γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Τουρκία – Τυνησία

Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στη – βροχερή όπως αναμένεται σήμερα – Γενεύη της Ελβετίας. Η Τυνησία παραμένει αήττητη στους τελευταίους οκτώ αγώνες της, ενώ στον πιο πρόσφατο απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Πορτογαλία. Ο προπονητής της ομάδας περιμένει να δει τους παίκτες του εν όψει των δύσκολων αγώνων του Μουντιάλ. Η Τουρκία από την άλλη έχει μείνει πάλι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες οι Τούρκοι νίκησαν εντός έδρας το Ιράν. Σήμερα πάντως, θα έχουν πιο δύσκολο έργο και γι’ αυτό θα επιλέξω τη νίκη της μουντιαλικής Τυνησίας.

Αίγυπτος – Κολομβία

Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Η Αίγυπτος προέρχεται από σερί κακώς εμφανίσεων στα φιλικά, ενώ σήμερα δεν θα έχει τον τραυματία Σαλάχ. Η Κολομβία από την άλλη πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στα φιλικά της παιχνίδια και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι, λόγω της ποιοτικής ανωτερότητας των λατινοαμερικάνων θα επιλέξω το «διπλό».

Σε ενδιαφέρει