Ρολάν Γκαρός: «Φυσάει» ο Μπενετό

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το φετινό Ρολάν Γκαρός στα γήπεδα του Παρισιού και οι μάχες ολοένα και δυναμώνουν.
Ρολάν Γκαρός: «Φυσάει» ο Μπενετό

Σπουδαίο το σημερινό πρόγραμμα του τένις, όπου μέχρι τώρα μας έχει πάει εξαιρετικά και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια. Για απόψε έχω κρατήσει δυνατά δύο over. 

Πρώτη στάση η μάχη του Αλμπερ Ράμος με τον Κάσπερ Ρουντ. Ο Ισπανός απέκλεισε τον Κουκούσκιν με 3-0, αρκετά δύσκολα στα πρώτα δύο και άνετα με 6-1 στο τρίτο το οποίο παράτησε ο αντίπαλός του. Η χωμάτινη επιφάνεια του ταιριάζει, αλλά δεν διαθέτει το σερβίς που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και θα τον βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Ο Ρουντ από την άλλη ποντάρει στο σερβίς του και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ. Θα αποτελέσει μεγάλη υπέρβαση μια ενδεχόμενη πρόκριση απόψε. Απέκλεισε τον Τόμιτς σε ένα γεμάτο ματς με 3-2 βγάζοντας 11 άσους και έχοντας 15 μπρέικ πόιντς, εκ των οποίων τα οχτώ ήταν πετυχημένα. Αν καταφέρει να κρατήσει το πρώτο σερβίς του σε υψηλά επίπεδα τότε θα αγχώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον αντίπαλό του και θα επιβεβαιώσει το over 35,5 στα γκέιμς που ζητάω.

Μάχες μέχρις εσχάτων στο φετινό Ρολάν Γκαρός

Επόμενη στάση η μάχη του Μπενετό με τον Ντελ Πότρο. Ήδη ο Ζουλιάν, το δικό μας παιδί, μας πλήρωσε στον προηγούμενο γύρο με τη μεγάλη νίκη επί του Λεονάρντο Μάγιερ. Ηδη έκανε μια έκπληξη και παραδοσιακά στο Ρολάν Γκαρός αντλεί μεγάλη δυναμική από τον κόσμο που τον στηρίζει μέσα στην πατρίδα του. Με 78% σε κερδισμένα πρώτα σερβίς δεν γινόταν να ηττηθεί από τον αντίπαλό του. Απόψε βρίσκει ακόμα έναν Αργεντινό απέναντί του, αλλά αυτή τη φορά σαφέστατα πιο ανώτερο ποιοτικά. Ο Ντελ Πότρο καθάρισε τον Μαχού με 3-1 έχοντας 9 άσους και 71% ποσοστό επιτυχίας στο πρώτο σερβίς. Μπορεί να μην έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, αλλά σαφέστατα υπερτερεί ποιοτικά του Μπενετό. Πέρσι είχαν συναντηθεί σε τουρνουά της Βασιλείας και τον κέρδισε με 2-0 μεν δύσκολα δε, αφού και τα δύο σετ πήγαν στο οριακό 6-4. Η γραμμή στο 31,5 είναι χαμηλά και οδηγεί ξεκάθαρα στο over. Αν πάρει ένα σετάκι ο Μπενετό το κλειδώσαμε, αλλά ακόμα και αυτό να μην συμβεί πάλι μπορεί να μας πληρώσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΡΑΜΟΣ – ΡΟΥΝΤ              Over 35,5 γκέιμς (1.85)

ΜΠΕΝΕΤΟ – ΝΤΕΛ ΠΟΤΡΟ            Over 31,5 (1.75)

Σε ενδιαφέρει