Ρολάν Γκαρός: Πάρε ρε Τσιτσιπά

Λόγω της χθεσινής βροχής στο Παρίρι, το πρόγραμμα έχει μπερδευτεί αρκετά όσον αφορά τα σημερινά ματς του Ρονάλ Γκαρός και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
ffeecfcfdecbaac duel thiem tsitsipas

Προσωπικά έχω ξεχωρίσει τη μάχη του δικού μας παιδιού, του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Τίεμ.

Τα προγνωστικά μου

ΤΙΕΜ – ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ             Over 34,5 γκέιμς (1.80)

Ανάλυση

Για πρώτη φορά Ελληνας τενίστας φλερτάρει με την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Αλματα προόδου από ένα παιδί με τρομερές δυνατότητες και τεράστιο ενθουσιασμό. Σε χωμάτινη επιφάνεια έρχεται από χαμένο τελικό με τον Ναδάλ, αποδεικνύοντας πως δεν καταλαβαίνει από χώρα, πλαστικό ή γρασίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανέβει στο Νο 39 της κατάταξης και ήδη πέταξε εκτός του Ταμπερνέρ με 3-1 σετ.

Φάτσα με τη μεγάλη υπέρβαση ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Θα τα καταφέρει;

Από την άλλη ο Τίεμ είναι από την Αυστρία, αποτελεί έναν από τους πιο φιλόδοξους νέους τενίστες της εποχής του, αλλά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί ο Τσιτσιπάς. Εύκολο έργο για τον Τίεμ στον πρώτο γύρο αποκλείοντας την Ιβάτσκα με 3-0 σετ.

Εκτίμηση

Οι δύο τενίστες έχουν συγκρουστεί τρεις φορές στο παρελθόν. Και τα τρία ματς διεξήχθησαν φέτος, με τον Ελληνα τενίστα να χάνει τα δύο, αλλά τη μοναδική του νίκη την πέτυχε σε χωμάτινη επιφάνεια όπως αυτή του Ρονάν Γκαρός. Συγκεκριμένα στο τουρνουά της Βαρκελώνης πριν από ένα μήνα με το δικό μας παιδί να επικρατεί με 2-0. Οι αποδόσεις τον αδικούν ξεκάθαρα και περιμένω ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι που θα οδηγηθεί στα 4 ή ακόμα και 5 σετ. Ως εκ τούτου αποτελεί πρόκληση το over 34,5 στα γκέιμς.

Σε ενδιαφέρει