Α’ Αυστρίας: Όλα έχουν κριθεί

Τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για κάποια ομάδα, αφού όλα έχουν κριθεί τόσο για τις ευρωπαϊκές θέσεις, όσο και για το πλέι – οφ υποβιβασμού.
ekra

Με πέντε αναμετρήσεις και κοινή ώρα έναρξης ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Αυστρία, με το ενδιαφέρον να έχει προ πολλού χαθεί, αφού οι θέσεις που θα τερματίσουν οι ομάδες είναι γνωστές.

Ανάλυση

Αούστρια Βιέννης – Σάλτσμπουργκ

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την Αούστρια, αφού κατάφερε να χάσει και από τη Σεντ Πόλτεν που εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι θα τερματίσει στην τελευταία θέση. Ήττα με 2 – 0 με τον προπονητή της ομάδας να τα χώνει στους παίκτες του, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για το σύνολό του. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται μια γενικότερη τραγική χρονιά και ήδη γίνονται κινήσεις ενίσχυσης για την επόμενη σεζον.

Τα εντελώς αντίθετα ισχύουν για τη Σάλτσμπουργκ. Πρωταθλητές εδώ και καιρό και με νίκη σήμερα θα πραγματοποιήσουν το απόλυτο ρεκόρ βαθμολογικής συγκομιδής. Νίκη στο 95’ και με 10 παίκτες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μάτερσμπουργκ και φυσικά το κλίμα είναι γιορτινό, με τον τεχνικό της ομάδας να αποθεώνει τους παίκτες του για τη νοοτροπία τους. Σήμερα θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως άλλωστε, ξεκαθάρισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από το διπλό ενώ θα μπουν και γκολ. Διπλό και OVER.

Χαρά του ποδοσφαίρου αναμένεται στην τελευταία αγωνιστική της Αυστρίας, αφού οι θέσεις έχουν κλειδώσει. 

Αντμίρα – Σεντ Πόλτεν

Σχετικά φυσιολογική ήττα της Αντμίρα από τη Στουρμ Γκρατς με 2 – 0, αλλά δεν τη νοιάζει και ιδιαίτερα, αφού θα τερματίσει στην πεντάδα και θα είναι στα προκριματικά του Europa League. Ουσιαστικά, το παιχνίδι χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δέχθηκε και τα δύο τέρματα. Κανένα κίνητρο για το σημερινό, ενώ θα έχει και μπόλικες απουσίες.

Η Σεντ Πόλτεν αν έπαιζε κάθε εβδομάδα με την Αούστρια, ίσως να έπαιρνε και πρωτάθλημα. Πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα και οι δύο είναι κόντρα στην τραγική Αούστρια. Απόλυτα δίκαιη η επικράτησή της με 2 – 0. Υπάρχει αγωνιστική εγρήγορση, αφού η Σεντ Πόλτεν ως τελευταία θα παίξει μπαράζ παραμονής με την τρίτη της δεύτερης κατηγορίας, αν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μπορεί να μην χρειαστεί ούτε αυτό, καθώς η Χάρτμπεργκ δεν φαίνεται να παίρνει πιστοποιητικό.

Βάσει εικόνας και φόρμας αξίζει το Χ2 που βρίσκεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Βακ Πέλετς – Ραπίντ Βιέννης

Δίκαιη και τελικά άνετη επικράτηση για τη Βακ Πέλετς κόντρα στη Λίντσερ. Στο 48’ το παιχνίδι ήταν στο 2 – 0, έμεινε με 10 παίκτες στη συνέχεια και δέχθηκε τέρμα, αλλά σε μια κόντρα στο 93’ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας τα πήγε εξαιρετικά στα τελευταία ματς και μάλλον θα κερδίσει το στοίχημα της παραμονής του στο τεχνικό επιτελείο του νέου τεχνικού, Ίλτσερ. Τέσσερις νίκες σε πέντε ματς η συγκομιδή.

Πολύ άνετη νίκη για τη Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άλταχ, επικρατώντας με 4 – 1. Μόλις στο 14’ το σκορ ήταν 2 – 0 και παρά τη μείωση πριν από το ημίχρονο, καθάρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Τελική θέση στην κατάταξη είναι η 3η και δεν θα ξεφύγει από εκεί, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά πριν από την έναρξη της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα θα έχουν πάρα πολλές απουσίες και ζήτημα να είναι γνωστοί όλοι οι παίκτες της ενδεκάδας.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι σε καλή κατάσταση και τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρα πολλές απουσίες. Ρίσκο με τον άσο σε τιμές άνω των τριών μονάδων.

Σε ενδιαφέρει