Φούλαμ – Αστον Βίλα: Θα φάει η μύγα σίδερο…

Ο τελικός των 170 εκατομμυρίων λιρών που οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται απόψε στο Γουέμπλεϊ.
fulham villa

Μονός ο τελικός στο ουδέτερο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στη Φούλαμ και την Αστον Βίλα. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Τα προγνωστικά μου

Φούλαμ – Αστον Βίλα: OVER 4,5 κάρτες (1.90)

Ανάλυση

Έχασε στο όριο την απευθείας άνοδο η Φούλαμ από την Κάρντιφ για δύο βαθμούς και έτσι έμπλεξε με τα μπαράζ. Μεγάλη ανατροπή στα διπλά με τη Ντέρμπι. Ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας, αλλά στη ρεβάνς της πανίσχυρης έδρας της έφερε τούμπα την κατάσταση επικρατώντας με 2-0. Στα 26 τελευταία παιχνίδια της υπέστη μόλις δύο ήττες πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με πέντε βαθμούς περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο, επί της οποίας στις οχτώ πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους μετράει πέντε νίκες.

Δύο μνήστηρες, ένα εισιτήριο. Η Πρέμιερ Λιγκ περιμένει μία από τις δύο. Ποια θα είναι; 

Η Αστον Βίλα ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, αλλά έκανε τρομερό φίνις και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην τέταρτη θέση. Μικρότερο μπάτζερ από τη Φούλαμ, αλλά μεγάλη καρδιά. Παίκτες που δεν φοβούνται να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά. Φέτος μοιράστηκε τις νίκες με τη συγκεκριμένη αντίπαλο κερδίζοντας εντός 2-1 και χάνοντας εκτός με 2-0. Στον προηγούμενο γύρο των μπαράζ επιβλήθηκε με άκρως επαγγελματικό τρόπο της Μίντλεσμπρο με το συνολικό 1-0. Κέρδισε εκτός με το συγκεκριμένο σκορ και στη ρεβάνς το υπερασπίστηκε. Τέσσερα σερί under. Τα τρία ήταν no goal και είχαν σύνολο τερμάτων «0-1».

Εκτίμηση

Δύο σπουδαία ονόματα με πολλές παραστάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μόνο ένα εισιτήριο. «Σκοτωμός», μακελειό, θα πέσουν κορμιά. Λογικό under, σε ένα ματς λεπτομερειών, που μπορεί να τραβήξει περισσότερο από τα 90 λεπτά. Πάντως οι αποδόσεις αδικούν τη Βίλα. Για τους κυνηγούν των ειδικών στοιχημάτων υπάρχει φυσικά και το over 4,5 στις κάρτες που ξεπερνάει κατά μέσο όρο το 1.85.

Σε ενδιαφέρει