Χάμαρμπι – Μάλμε: Με οδηγό τη φόρμα της γηπεδούχου

Με μια αναμέτρηση ανάμεσα στο "παλιό" και το "νέο" συνεχίζεται σήμερα η 10η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.
Χάμαρμπι – Μάλμε: Με οδηγό τη φόρμα της γηπεδούχου

Η πρωτοπόρος Χάμαρμπι υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάλμε, η οποία φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την ισχυρή ομάδα των τελευταίων χρόνων.

Τα προγνωστικά μου

Χάμαρμπι – Μάλμε: 1 (2.31)

Ανάλυση

Η Χάμαρμπι βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση και δείχνει ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Στην έδρα της έχει το απόλυτο (4 στα 4), ενώ εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στηρίζεται στην άρτια αμυντική της λειτουργία, ενώ στην επίθεση βρίσκει λύσεις από πολλούς παίκτες. Σημειωτέον ότι στα 10 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Χάμαρμπι επιβεβαιώθηκε το OVER 2,5 & το G/G.

Θα απομακρυνθεί η Χάμαρμπι περισσότερο από τους διώκτες της ή θα της κάνει τη ζημιά η Μάλμε;

Η Μάλμε από τη μεριά της ξεκίνησε με απογοητευτικό τρόπο τη σεζόν έχοντας υποστεί ήδη τέσσερις ήττες σε οκτώ αγώνες. Βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και ενδεικτικό είναι ότι στις τρεις τελευταίες εξόδους της έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, χωρίς μάλιστα να πετύχει κάποιο γκολ! Εξάλλου μετά την πρόσφατη ήττα από την Τρέλεμποργκ απολύθηκε ο Πέρσον και χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε -έως τη διακοπή για το Μουντιάλ τουλάχιστον- ο νυν τεχνικός διευθυντής, Ντάνιελ Άντερσον. Στα αγωνιστικά ο τελευταίος δεν μπορεί να υπολογίζει τον καλό μέσο Τραούστασον, αλλά και τους Ντάλιν (τερματοφύλακας) και Σαφάρι (αμυντικός). Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι στα έξι από οκτώ πιο πρόσφατα ματς των πρωταθλητών επιβεβαιώθηκε το OVER 2,5.

Εκτίμηση

Η αλλαγή προπονητή σίγουρα θα έχει θετική επίδραση στη Μάλμε αλλά από μόνη της δεν αρκεί κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα όπως η Χάμαρμπι. Γι’ αυτό θα επιλέξω νίκη των γηπεδούχων σε αυτό το παιχνίδι: 1. Άλλωστε η Χάμαρμπι έχει καλή παράδοση κόντρα στη Μάλμε και με τη βοήθεια του κόσμου της μπορεί να πάρει άλλο ένα «τρίποντο» το οποίο θα την εδραιώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ενδιαφέρει