Φούτμπολ Λιγκ: Η επιβίωση σε μια κλωστή

Ολοταχώς προς το φινάλε οδεύει η σεζόν στη Φούτμπολ λιγκ και τρεις στροφές πριν το φινάλε η μάχη επικεντρώνεται στην παραμονή. Με αλλαγές Αρης και Παναχαϊκή.
Φούτμπολ Λιγκ: Η επιβίωση σε μια κλωστή

Σε μια κλωστή κρέμεται η επιβίωση τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ανάλυση

Αιγινιακός – Καλλιθέα

Η ήττα από τα Τρίκαλα με 1-0 αποτέλεσε πισωγύρισμα για τον Αιγινιακό, που είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Απόψε δίνει το ευκολότερο ματς μέχρι  τέλους, αφού θα ακολουθήσουν τα ματς με Εργοτέλη εκτός και Παναχαϊκή εντός. Η Καλλιθέα παρότι έχει υποβιβαστεί μαθηματικά χτυπάει με όσες δυνάμεις έχει όλα τα ματς. Ετσι πέτυχε μια τιμητική νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Λείπουν Μάκο και Σεζάι. Εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της. Ξεκάθαρη επιλογή ο άσος λόγω έδρας και κινήτρου, αλλά κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

 

Σπάρτη – Αρης

Η Σπάρτη καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τα δίνει όλα σε κάθε αναμέτρηση. Εχασε μέσα από τα χέρια της τον βαθμό κόντρα στην Παναχαϊκή εκτός έδρας. Προηγήθηκε με 1-0, αλλά τελικά υπέκυψε με 2-1. Ο Αρης από την άλλη έχει εξασφαλίσει την άνοδο και διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Στόχος ο τίτλος του πρωταθλητή, αλλά δεν δείχνει να καίγεται και ιδιαίτερα. Απόψε θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές λόγω τραυματισμών και αποφάσεων του προπονητή. Μεταξύ άλλων θα λείψουν οι Μπούρμπος, Σόουζα, Πλατέλλας Μιλούνοβιτς και Βαλεριάνος. Με τόσες αλλαγές στους φιλοξενούμενους και την ψυχή που ρίχνει στο χορτάρι η Σπάρτη θα επιλέξω τον άσο, που κυκλοφορεί σε εποχιακά επίπεδα.

Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή

Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Με καρδιά χιλίων λεόντων πέτυχε τεράστια νίκη με 3-0 στην Κρήτη επί του Εργοτέλη ο Πανσερραϊκός. Επαιξε με τρομερό τσαμπουκά παρότι είχε ένα τρομερά κουραστικό ταξίδι και η αποστολή του δεν ξεπερνούσε τους 14 παίκτες. Μαθηματικά ελπίζει στην παραμονή, αλλά επιβάλλεται να κερδίσει απόψε για να συνεχίσει να ελπίζει. Στον πρώτο γύρο κατάφερε να φύγει από την Πάτρα με το 1-1. Η Παναχαϊκή παρότι βρέθηκε πίσω με 1-0 κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να επιβληθεί με 2-1 της Σπάρτης. Ελπίδες ανόδου δεν υπάρχουν ούτε μαθηματικά πλέον. Ταβάνι η τρίτη θέση. Ο Οφρυδόπουλος δεν θα έχει απόψε μια ντουζίνα παίκτες. Σημαντικότερες οι απουσίες των Μπούτιβα. Φωτάκη, Γκίνο, Βασιλείου, Μασούρα και Φουρλάνου. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσος αποκτά νόημα και σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα τον ρισκάρω.

Σε ενδιαφέρει