Α’ Ισπανίας: Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά με…γκολ!

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
levante barcelona

Η φορμαρισμένη Λεβάντε υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, ενώ η υποβιβασμένη Μάλαγα πάει στην Καταλονία για να συγκρουστεί με την Εσπανιόλ.

Ανάλυση

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα

Η Λέβαντε διανύει περίοδο φόρμας και αν και αδιάφορη βαθμολογικά παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια της. Ενδεικτικό είναι ότι στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το OVER 2,5. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα συνεχίζει σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και στα τελευταία τέσσερα ματς σημείωσε 16 γκολ. Για τους μπλαουγκράνα εκτός μάχης είναι ο Ουτιτί και ο τιμωρημένος Σέρχι Ρομπέρτο, ενώ στο βασικό σχήμα δεν αναμένεται να είναι ούτε ο Μέσι. Σημειωτέον ότι η Μπάρτσα παραχώρησε ισοπαλίες σε 4 από τις 7 τελευταίες εξόδους της ενώ προέρχεται από εννιά συνεχόμενα OVER 2,5. Οπότε, με τη λογική ότι θα συνεισφέρει και η γηπεδούχος ομάδα στο σκοράρισμα θα επιλέξω το G/G & OVER 3,5 γκολ.

Θα καταφέρει η Λεβάντε να βάλει δύσκολα στη Μπαρτσελόνα;

Εσπανιόλ – Μάλαγα

Η Εσπανιόλ τελειώνει το πρωτάθλημα με εντυπωσιακό τρόπο και προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» κόντρα στην Ατλέτικο. Με αντίπαλο την Μάλαγα μάλιστα έχει ευνοϊκή παράδοση και γι’ αυτό έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο ακόμη αγώνες στην Πριμέρα προτού υποβιβαστούν στη Σεκούντα. Σήμερα θα έχουν πολλές απουσίες, αλλά έτσι κι αλλιώς ο τεχνικός της ομάδας θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα. Η Μάλαγα πάντως, αν και αδιάφορη στα τελευταία παιχνίδια της σκοράρει και αυτό περιμένω να κάνει και σήμερα. Έτσι, θα επαληθευτεί ένα OVER 2,5 βρίσκεται σε αρκετά καλές αποδόσεις.

Σε ενδιαφέρει