A’ Bραζιλίας: Ψάχνει σερί η Γκρέμιο

gremio santos

Mε την αναμέτρηση Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ ανοίγει απόψε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας στη Βραζιλία. Να αρχίσει να χτίζει σερί θέλει η γηπεδούχος, τη στιγμή που η φιλοξενούμενη προσπαθεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Τα προγνωστικά μου

Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ : 2-3 goals (1,97)

Ανάλυση

Καταιγιστική ήταν απέναντι στην Σάντος την περασμένη αγωνιστική η Γκρέμιο, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 5-1! Έτσι, η ομάδα του Ρενάτο επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς στα οποία μετρούσε μία ισοπαλία και μία ήττα. Με αυτό το τρίποντο έφτασε στους επτά βαθμούς σε τέσσερα ματς, παραμένοντας αήττητη στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μεσοβδόμαδα, υποδέχθηκε τη Γκοϊάς για τους “16” του Κυπέλλου και της κέρδισε με 3-1, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου αγώνα της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι μέσοι Ντόουγκλας και Ραμίρο.

Από την άλλη μεριά, η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Φλαμένγκο την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Οντάιρ Χέλμαν παρέμεινε, έτσι, για τρίτο σερί ματς μακριά από τις νίκες, ενώ παράλληλα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε αυτά τα παιχνίδια. Τέσσερις βαθμοί είναι η συγκομιδή των φιλοξενούμενων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ με ήττα κατέληξαν και τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο φορ Ποτκέρ και τραυματίας ο μέσος Εντενίλσον.

Εκτίμηση

Η Γκρέμιο θέλει να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί που θα την ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογία, ενώ η Ιντερνασιονάλ δείχνει ανήμπορη μακριά από την έδρα της. Το λογικό εύρος τερμάτων αποτελεί συμφέρουσα επιλογή. 2-3 goals

Σε ενδιαφέρει