Α’ Ισπανίας: Προβάδισμα σε κίνητρο και…γκολ

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν διεξάγονται απόψε.
seville real

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, ενώ η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στο «Σάντσες Πιθχουάν» κόντρα στη Σεβίλλη.  

Ανάλυση

Σεβίλλη –Ρεάλ Μαδρίτης

Η Σεβίλλη με την πρόσληψη του Χοακίν Καπαρός επανήλθε στις νίκες επικρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 της Σοσιεδάδ. Οι Ανδαλουσιάνοι πάντως βρίσκονται στο -1 από την 7η θέση και στο -6 από την 6η Βιγιαρεάλ. Γι’ αυτό «καίγονται» για τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη θα μειωθούν σημαντικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς της Πριμέρα. Μάλιστα οι «μερένχες» προέρχονται από οκτώ συνεχόμενα over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, πάντως δεν κυνηγούν κάτι και το μυαλό τους θα είναι στον επερχόμενο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρονάλντο θα προφυλαχτεί εν όψει του τελικού μετά τον τραυματισμό του στο Καμπ Νου, ενώ ο Ζιντάν αναμένεται να κάνει και ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Έτσι, σε συνδυασμό με το ισχυρό κίνητρο της Σεβίλλης επιλέγω τον «άσο» που προσφέρεται σε ελκυστικές αποδόσεις.

Μπαρτσελόνα –Βιγιαρεάλ

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από οκτώ σερί Over 2,5 ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έχει κάνει ήδη το νταμπλ στην Ισπανία. Στόχος της είναι πλέον να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα (26-9-0 έως τώρα). Η Βιγιαρεάλ από την άλλη μάχεται για την θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Εκτός πάντως χάνει τη δύναμή της και ενδεικτικό είναι ότι στις τελευταίες έξι εξόδους μετρά μόλις μία νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα στο «κάστρο» της Μπαρτσελόνα. Μπορούν πάντως να βρουν τουλάχιστον μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα και γι’αυτό θα επιλέξω το G/G & OVER 3,5 σε αυτό τον αγώνα.

Σε ενδιαφέρει