Α’ Σουηδίας: Η παράδοση της Μάλμε

Ντέρμπι ονομάτων στο Σβέντμπανκ Στάντιον ανάμεσα στη Μάλμε και την Γκέτεμποργκ, με τη γηπεδούχο να παραμένει 12 ματς αήττητη κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο.
Α’ Σουηδίας: Η παράδοση της Μάλμε

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Δεσπόζει η μάχη της Μάλμε με την Γκέτεμποργκ. Στο άλλο ματς η Σίριους υποδέχεται την Ερεμπρο.  

Ανάλυση

Σίριους – Ερεμπρο

Με τέσσερις ήττες στις έξι φετινές της υποχρεώσεις η Σίριους δείχνει ξεκάθαρα που θα πάει η δουλειά στη φετινή σεζόν. Θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, αν και τα πρώτα δείγματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Πάλεψε στο πιο πρόσφατο κόντρα στην ΑΪΚ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Ηττα με 3-2. Εμεινε πίσω στο σκορ, επέστρεψε μετατρέποντάς το σε 2-1, αλλά στο τέλος υπέκυψε με 3-2. Αντιστρόφως ανάλογη η κατάσταση στην Ερεμπρο. Αήττητη στις έξι πρώτες αγωνιστικές με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πιο πρόσφατο το 3-2 επί της Ντάλκουρντ. Απίστευτη ανατροπή. Βρέθηκε πίσω με 2-0 μέχρι το 80’, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε τρία γκολ και έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη. Δύο γκολ ο Ιγκμποανανίκε. Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Περίμενα πιο ισορροπημένες τις αποδόσεις. Η Ερεμπρο παίζει σαφέστατα καλύτερα από την αντίπαλό της και είναι σε θέση να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

 ####

Μάλμε – Γκέτεμποργκ

 Η Μάλμε ξεπέρασε την ήττα από την Κάλμαρ επικρατώντας με 1-0 της Τζουργκάρντεν. Τρίτο no goal στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Πέντε ματς έχει δώσει στη φετινή σεζόν εντός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Η Γκέτεμποργκ παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και όσο αυτό συνεχίζεται αδυνατεί να βρεθεί στην πρώτη τριάδα. Σημαντική νίκη επί της Χάκεν με 2-1. Δύο γκολ ο Ομαρσον, μείωσε στις καθυστερήσεις η αντίπαλός της. Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Φέτος αντιμετώπισε τη Μάλμε στο Κύπελλο χάνοντας με 1-0. Φαβορί η Μάλμε, που πέραν της έδρας έχει σύμμαχο και την εξαιρετική παράδοση με 7 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 12 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Αυτά βέβαια δεν δικαιολογούν τις αποδόσεις του άσου που δεν ξεπερνάνε το 1.55 πουθενά. Μονόδρομος το σύνολο τερμάτων «2-3».

Σε ενδιαφέρει