Α’ Νορβηγίας: Μάχη φορμαρισμένων στο Μπέργκεν

Η πρωτοπόρος Μπραν υποδέχεται την ανεβασμένη Τρόμσο με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Α’ Νορβηγίας: Μάχη φορμαρισμένων στο Μπέργκεν

Αρκετοί γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα στον σημερινό πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας.

Βαλερένγκα – Χάουγκεσουντ

Η Βαλερένγκα έχει ρεκόρ 3-2-2 ως τώρα και 5 over στα επτά φετινά ματς. Πιο πρόσφατο το 2-2 κόντρα στη Ρανχάιμ. Λείπει ο αμυντικός Νάσμπεργκ λόγω τιμωρίας. Κόντρα στη Χάουγκεσουντ έχει έξι εντός έδρας νίκες σε οχτώ αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις νίκες στις επτά πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται με το σπαθί της στην πρώτη τετράδα. Εκτός έδρας είναι εξαιρετική έχοντας τρεις νίκες ήδη και δείχνει να ξέρει να χτυπάει στην κόντρα. Λογικά θα βρει γκολ απόψε, αλλά και η Βαλερένγκα στην έδρα της θα απαντήσεις. Ξεκάθαρο goal/goal.

 

Οντ Γκρένλαντ – Σταρτ

Αγριεμένη η Οντκαι με φόρα από το 1-0 επί της Μόλντε. Σε πολύ υψηλά επίπεδα η ψυχολογία. Βλέπει τριάδα. Αήττητη στην έδρα της. Στον πάτο η Σταρτ με μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές. Δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 16 γκολ παθητικό. Το μομέντουμ οδηγεί ξεκάθαρα στον άσο. Δεν συγκρίνονται αυτή την περίοδο οι δύο ομάδες. Η Σταρτ έχει να χαμογελάσει από την πρεμιέρα και λογικά θα πρέπει να περιμένει ακόμα λίγο. Ευκαιρία για την Οντ να πλησιάσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και δεν δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη. Ασος.

Μπραν – Τρόμσο

Οργιάζει στο ξεκίνημα η Μπραν παίζοντας μπαλάρα. Γεμίζει αυτοπεποίθηση τον κόσμο της για κάτι πολύ μεγάλο φέτος. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας  με έξι νίκες και μία ισοπαλία. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις δύο γκολ παθητικό. Τελευταίο της θύμα η Σάντεφιορντ, της οποίας επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στο Κύπελλο κερδίζοντας τη Σότρα με 4-0. Η Τρόμσο κόλλησε στο 0-0 με την Κρίστιανσουντ. Στο Κύπελλο προκρίθηκε επί της Σίλασαντ με 1-0 εκτός έδρας. Επτά ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Μπήκε στη σεζόν με δύο ήττες, αλλά αντέδρασε άμεσα. Λογικός ο άσος της Μπραν λόγω έδρας, αλλά η Τρόμσο είναι πολύ σκληρή ομάδα και η απόδοση του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Σε ενδιαφέρει