Φόρκαστ στο ζευγάρι τελικού

Αναμφίβολα στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν οι δύο ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ σε Ισπανία και Αυστρία, όπου υπάρχει ξεκάθαρη αξία σε κάποια μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα.
Europe League

Ασχολήθηκα διεξοδικά με το λάθος των εταιριών σχετικά με τις μεμονωμένες προκρίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σχέση με τις συνδυαστικές και το ίδιο παρατηρώ ότι συμβαίνει κι απόψε.

Για παράδειγμα η πρόκριση της Ατλέτικο βρίσκεται στο 1.36 στον Stoiximan, της Αρσεναλ στο 3.20, της Μαρσέιγ στο 1.18 και της Σάλτσμπουργκ στο 5.00.

Στην κατηγορία ειδικά στοιχήματα μπορούμε να αυξήσουμε κατακόρυφα τα κέρδη μας ποντάροντας στην κατηγορία «Φόρκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης» (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Με λίγα λόγια αν κάποιος βλέπει το λογικό, δηλαδή πρόκριση Ατλέτικο και Μαρσέιγ θα μπορούσε από το να συνδυάσει τα δύο στοιχήματα προκρίσεων στο συνολικό 1.65 να παίξει φόρκαστ 1η Ατλέτικο – 2η Μαρσέιγ στο 2.00 ή 1η Μαρσέιγ – 2η Ατλέτικο στο 4.50.

Επίσης αν κάποιος βλέπει τη μεγάλη έκπληξη του να προκριθούν τα αουτσάιντερ Αρσεναλ (3.15) και Σάλτσμπουργκ (5.00) είναι προτιμότερο να επιλέξει στο Φόρκαστ την συγκεκριμένη δυάδα με 1η την Αρσεναλ και 2η τη Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 20.00 ή το αντίστροφο σε απόδοση 25.00.

Επίσης όσον αφορά τη σημερινή αγωνιστική θα ρισκάρω σε ένα καλοπληρωμένο ειδικό στοίχημα και αφορά το να σημειωθούν συνολικά περισσότερα από 5,5 γκολ στους δύο ημιτελικούς. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα προσφέρεται στο 1.95 στον Stoiximan και αποτελεί πρόκληση, αφού η Σάλτσμπουργκ κυνηγάει το λιγότερο δύο γκολ και η Μαρσέιγ σκοράρει κατά βούληση, ενώ στο άλλο ζευγάρι η Αρσεναλ επιβάλλεται να σκοράρει αν θέλει να έχει ελπίδες, ενώ η Ατλέτικο στο Μετροπολιτάνο βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση.

Σε ενδιαφέρει