Α’ Φινλανδίας: Ένα over, μία ισοπαλία και δύο… «διπλά»!

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φινλανδίας.
Α’Φινλανδίας:Έναover,μίαισοπαλίακαιδύο&#;«διπλά»!

Η Ελσίνκι θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Βάασα, ενώ Κουόπιο και Λάχτι συγκρούονται με στόχο να παραμείνουν στα υψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.

Ανάλυση

Βάασα – Ελσίνκι

Η Βάασα από την αρχή του πρωταθλήματος έχει δείξει μία έφεση στις ισοπαλίες (2 σε 4 αγώνες) και με αντίπαλο την Ελσίνκι θα είναι ευχαριστημένη με άλλη μία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη εκτός έδρας τα πάνε περίφημα και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί για να πλησιάσουν περισσότερο την πρωτοπόρο Ροβανιέμι. Γι’ αυτό το λόγο θα πάω με το «διπλό».

Θα «περάσουν» τα φαβορί ή θα έχουμε εκπλήξεις πάλι στη Φινλανδία; Παίξε νόμιμα live στοίχημα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ίλβες – Σεϊναγιόεν

Η Ίλβες έχει νικήσει στο μοναδικό εντός έδρας ματς που έχει δώσει έως τώρα. Το ίδιο ισχύει όμως και για το μοναδικό εκτός έδρας αγώνα της Σεϊναγιόεν. Οι δύο ομάδες ακόμη ψάχνουν τα πατήματά τους και έως φαίνεται να μην  υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Έτσι με γνώμονα και την πρόσφατη παράδοση θα επιλέξω την ισοπαλία: Χ.

Κουόπιο – Λάχτι

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση. Οι γηπεδούχοι πάντως, έχουν ένας ματς περισσότερο, ενώ ακόμη ψάχνουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους. Η Λάχτι από την άλλη έως τώρα μετρά μία ήττα και μία ισοπαλία σε δύο εξόδους. Στην έδρα της Κουόπιο, όμως, έχει ευνοϊκή παράδοση κι αυτό μπορεί να την βοηθήσει να πάρει το πρώτο της «διπλό».

Κέμι – Μάριεχαμν

Στη μάχη της ουράς η Κέμι Κινγκς θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στην έδρα της και κόντρα στη Μάριεχαμν μπορεί να τα καταφέρει. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βρει ακόμη αγωνιστικό ρυθμό και μετρούν ήδη τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς. Πάντως, σήμερα είναι πιθανό να ανοίξουν λογαριασμό και μακριά απ’ το γήπεδό τους και να συνεισφέρουν στην επιβεβαίωση του OVER 2,5 γκολ.

Σε ενδιαφέρει