Α’ Γερμανίας: Βγάζουν τα… μάτια τους στο Βόλφσμπουργκ

Σε 90 λεπτά παίζουν τους κόπους της χρονιάς ουσιαστικά η Βόλφσμπουργκ με το Αμβούργο, αφού όποια από τις δύο ομάδες ηττηθεί δύσκολα θα την βγάλει καθαρή.
original

Απόψε διεξάγεται το κυρίως μενού της 32ης αγωνιστικής στην Μπουνστεσλίγκα. Με αλλαγές κόντρα στην Φρανκφούρτη η Μπάγερν. Οριακά ματς στην ουρά της βαθμολογίας.

Ανάλυση

Μπάγερν – Φρανκφούρτη

Ο ορισμός της μαγικής εικόνας η εντός έδρας ήττα της Μπάγερν από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με 2-1. Εχασε πάμπολλες ευκαιρίες τουλάχιστον για να φτάσει στην ισοπαλία. Πλέον θέλει στη ρεβάνς της Μαδρίτης μόνο νίκη. Δεν τα βάζει κάτω. Εχει καθαρίσει προ πολλού το πρωτάθλημα. Απόψε ο Χάινκες θα κάνει αλλαγές, ενώ δεν υπολογίζει τους Νόιερ, Βιδάλ, Κομάν, Μίλερ, Ρόμπεν, Μπόατενγκ και Αλάμπα. Η Φρανκφούρτη θέλει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο γεγονός και να αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της. Εξάλλου, θα την αντιμετωπίσει και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Στόχος των φιλοξενούμενων η έξοδος στην Ευρώπη. Για να τα καταφέρουν χρειάζονται ένα μεγάλο μπαμ απόψε. Μετράνε 10 goal/goal στις 12 τελευταίες εξόδους τους. Λογικά θα δούμε ακόμα ένα απόψε. Δεν πάω στην κόντρα γιατί Βάγκνερ, Σαμπανί και Τιάγκο που θα παίξουν στην επίθεση των γηπεδούχων σίγουρα θα θελήσουν να αποδείξουν πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης.

Οριακές μάχες στην 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με ενισχυμένες αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Η Σάλκε μετά το 2-0 επί της Νόρτμουντ έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Κολωνίας, αλλά δεν την κουνάει κανείς από τη δεύτερη θέση. Ουσιαστικά χρειάζεται μια νίκη για να κλειδώσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά ούτε αυτή θα της χρειαστεί. Θέλει πάντως να την πάρει σήμερα. Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες. Λείπει ο Νάστασιτς απόψε. Σε 17 εντός έδρας αναμετρήσεις με την Γκλάντμπαχ έχει πετύχει 13 νίκες. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση. Μόνο με θαύμα θα βρεθούν εκεί ώστε να βγουν στο Γιουρόπα. Θα παλέψουν μέχρι τέλους. Ανετο 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ. Εμφανείς οι εκτός έδρας αδυναμίες τους. Μόλις 4 διπλά σε 15 εξόδους. Στον πρώτο γύρο έμειναν στο 1-1 με τη Σάλκε. Κλασικό 4-4-2 με Στιντλ και Ράφαελ στην επίθεση. Εχει λογική ο άσος λόγω έδρας, παράδοση και ποιότητας, αλλά η Γκλάντμπαχ έχω την αίσθηση πως θα βρει γκολ απόψε μετατρέποντας την αναμέτρηση σε ροντέο.

Χέρτα – Αουγκσμπουργκ

Περίπατος για τη Χέρτα στην Φρανκφούρτη με 3-0. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις μακριά από το Βερολίνο. Πέντε βαθμούς απέχει από τις εξάδα. Θέλει το απόλυτο και όπου την βγάλει. Τρία σερί over. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός κόντρα στην Αουγκσμπουργκ με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε κανένα δεν δέχτηκε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη επί της Μάιντζ με 2-0. Εσωσαν και μαθηματικά την κατηγορία. Πλέον θα παλέψουν για ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα. Λείπουν οι Κου και Μπάγερ. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με Φινμπόγκασον στην κορυφή της επίθεσης. Τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους. Δεν αποκλείω να δούμε ακόμα μία απόψε, αλλά αν τελικά έρθει αυτή λογικά θα εμφανιστεί με γκολ εκατέρωθεν. Καλή εναλλακτική το goal/goal.

Φράιμπουργκ – Κολωνία

Η Φράιμπουργκ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Πέμπτη σερί ήττα αυτή τη φορά με 1-0 από το Αμφούργο. Από το πουθενά βρέθηκε εντός επικίνδυνης ζώνης. Σήμερα παίζει σε 90 λεπτά όλη την χρονιά. Αν δεν κερδίσει αρχίζει να σκέφτεται βάσιμα την Τσβάιτε. Δεν έχει σκοράρει εδώ και 500 αγωνιστικά λεπτά. Τέσσερα σερί under και no goal. Λείπει λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Σογιουντσού. Η Κολωνία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ το πρόσφατο 2-2 κόντρα στη Σάλκε αποτέλεσε ουσιαστικά την ταφόπλακα στην ελπίδες επιβίωσης. Οχτώ βαθμοί σε τρεις αγωνιστικές δεν καλύπτονται εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω. Τρία διαδοχικά goal/goal. Θα παίξει φουλ επιθετικά με 3-4-3 και τους Τερόντε, Εκτος και Μπίτενκουρτ στην επίθεση, αφού ψάχνει μόνο νίκη. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα αφήσουν κενά στα μετόπισθεν παίζοντας τόσο επιθετικά και η Φράιμπουργκ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, αλλά προσωπικά θα τις αφήσω να βγάλουν τα μάτια τους ολομόναχες.

Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο

Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Γκλάντμπαχ και τρέχει και δεν φτάνει. Ακροβατεί στην επικίνδυνη ζώνη. Αν πέσει θα είναι από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Το σίγουρο είναι ότι δεν παίζει μπάλα. Εξι σερί no goal. Μπόλις δύο εντός έδρας νίκες σε 15 αγώνες. Αγώνας δίχως αύριο ο σημερινός με το Αμβούργο. Αν δεν τον πάρει δύσκολα θα την βγάλει καθαρή έχοντας να παίξει ακόμα με Λειψία και Κολωνία. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μεγάλη νίκη επί της Φράιμπουργκ με 1-0 και μείωσαν στους πέντε βαθμούς την απόστασή τους από την γραμμή της επιβίωσης. Σήμερα παίζουν τα ρέστα τους στην έδρα των Λύκων. Αν θέλουν να μην υποβιβαστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους επιβάλλεται να κερδίσουν σε ένα αφιλόξενο γήπεδο που έχουν 3 ήττες και 3 ισοπαλίες στις έξι τελευταίες συγκρούσεις τους. Μοναδικός προωθημένος στο 4-1-4-1 ο Χαντ. Στα άκρα Κόστιτς και Ιτο. Πραγματικός σκοτωμός θα γίνει στη Φόλκσβαγκεν Αρίνα. Μονόδρομος η νίκη για αμφότερες. Μπόλικο ξύλο και λογικά δεν θα ανοίξει το ματς. Χρωστάει ένα μεγάλο ματς η Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν θα πληρώσω για να μάθω αν θα το κάνει απόψε.

Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη

Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα για τη Λεβερκούζεν η νίκη είναι μονόδρομος απόψε και η τέταρτη θέση αυτοσκοπός. Βαριά εις βάρος της τεσσάρα από τη Ντόρτμουντ. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Εβγαλε κούραση και απογοήτευση από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου από την Μπάγερν. Σε τρεις μέρες δέχτηκε συνολικά 10 γκολ και αυτό έφερε τεράστιο προβληματισμό. Εντός έδρας κόντρα στην Στουτγάρδη έχει φέρει δέκα διαδοχικά over. Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε με 2-0. Καθαρό 4-2-3-1 με τον Αλάριο σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Η Στουτγάρδη έσωσε οριστικά τη σεζόν με το 2-0 επί της Βέρντερ. Από τη μέρα που ανέλαβε ο Κορκούτ έχουν υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 αγώνες οι φιλοξενούμενοι. Πάντως σε 15 εξόδους έχουν υποστεί 10 ήττες. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπει ο Μπεκ στην άμυνα. Με 4-2-3-1 και τον Γκόμεζ στην επίθεση. Στήριγμα ο άσος λόγω ποιότητας, παράδοσης, έδρας και κινήτρου. Θα κολλήσω από δίπλα και το over αφού πλέον η Στουτγάρδη είναι παντελώς αδιάφορη και δεν θα παίξει με σκοπιμότητες.

Σε ενδιαφέρει