Αμπερντίν – Χαρτς: Μονόπλευρο ενδιαφέρον

Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τη δεύτερη θέση, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποια βαθμολογική... σκοπιμότητα.
Aberdeen Hearts

Με την αναμέτρηση Αμπερντίν – Χαρτς ξεκινάει απόψε η 35η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τη δεύτερη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πλέον κάποιο στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα προγνωστικά μου

Αμπερντίν – Χαρτς : 1 & GG (4,20)

Ανάλυση

Από την άνετη νίκη με 2-0 επί της Κιλμάρνοκ προέρχεται η Αμπερντίν, η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα. Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική, επέβαλλε τον ρυθμό της από την αρχή και το τρίποντο ήρθε πιο εύκολα από όσο αναμενόταν. Τώρα, η ομάδα του Μακ Ίνες παραμένει στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με τη Ρέιντζερς και στόχος μέχρι το τέλος είναι να παραμείνει εκεί. Πάντως, οι φετινές αναμετρήσεις με τη σημερινή αντίπαλό της δεν κατέληξαν όπως θα ήθελε, αφού σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε να κερδίσει. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μέσος Νουακάλι και ο αμυντικός Ντέβλιν, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν ο μπακ Κόνσινταϊν και ο εξτρέμ Νίαλ ΜακΓκιν. Μέι, Ρούνεϊ και ΜακΚέι-Στίβεν θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά, η Χαρτς το πάλεψε αρκετά στην έδρα της Ρέιντζερς, όμως τελικά έχασε με 2-1, υστερώντας μόνο στην άμυνα. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε, όμως η απουσία βαθμολογικού κινήτρου την έκανε να αφήσει το ματς προς το τέλος. Στα αγωνιστικά, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μέσου Μιλίνκοβιτς, ενώ σίγουρα εκτός θα μείνουν ο αμυντικός Μπράντον και οι μέσοι Ντζουμ, Ανταό και Μπουαμπέν. Νέισμιθ και Λάφερτι θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Αμπερντίν (4-3-3)

Ρότζερς
Λόγκαν
Ρέινολντς
Άρνασον
Σίνι
Ράιτ
Κρίστι
ΜακΛιν
Μέι
Ρούνεϊ
ΜακΚέι-Στίβεν

Χαρτς (3-5-2)

Χάμιλτον
Νόβακ
Χιουζ
ΜακΓκι
Κάουι
Κόχρεϊν
Κάλαχαν
Μπουάμπεν
Μαρτέν
Νέισμιθ
Λάφερτι

Eκτίμηση

Το κίνητρο είμαι μαζί με την Αμπερντίν και θα το ακολουθήσουμε. Παρ’ όλα αυτά, η Χαρτς έχει την ικανότητα να σκοράρει. 1 & GG

Σε ενδιαφέρει