ΝΒΑ: Στα σχοινιά Οκλαχόμα και Μινεσότα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται απόψε Οκλαχόμα και Μινεσότα, αφού έχουν υποστεί μπρέικ και πλέον δεν κρατάνε σε καμία περίπτωση την τύχη της πρόκρισης στα δικά τους χέρια.
ΝΒΑ: Στα σχοινιά Οκλαχόμα και Μινεσότα

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζονται μετά τα μεσάνυχτα τα πλέι οφ του ΝΒΑ. Για το προβάδισμα Κλίβελαντ και Τορόντο. Να μην «χαιρετήσουν» Σίτι Θάντερ και Τίμπεργουλβς.

Κλίβελαντ – Ιντιάνα

Πολύ σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η Ιντιάνα, που έχει ως τώρα τη σειρά στο 2-2 με το Κλίβελαντ και συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση. Βέβαια οι πιθανότητες μειώθηκαν μετά το νικηφόρο 104-100 της ομάδας του Λεμπρόν στον τελευταίο αγώνα, με το οποίο έφερε και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια των Καβαλίερς. Πολύ σταθεροί οι Γιανγκ, Σαμπόνις και Τέρνερ, αλλά δεν αρκούν για να χαρίσουν όπως φαίνεται το εισιτήριο στους Πέισερς. Σίγουρα η ψυχολογία είναι με το μέρος του Κλίβελαντ απόψε, αλλά σε μία τόσο οριακή σειρά, όπως αποδεικνύεται, κάθε πρόβλεψη φαντάζει παρακινδυνευμένη όσον αφορά το χάντικαπ. Μικρό προβάδισμα στο over 203,5, με τη λογική ότι το Κλίβελαντ θα κινηθεί κοντά στους 110 πόντους.

Θα πάρει το προβάδισμα ο Λεμπρόν και η παρέα του; 

 Τορόντο – Ουάσινγκτον

Σε μια κλωστή η σειρά και στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο 2-2 βρίσκονται Τορόντο και Ουάσινγκτον, με τη διαφορά ότι ως τώρα δεν έχει γίνει κάποιο μπρέικ. Αρχικά οι Ράπτορς έκαναν το 2-0, αλλά οι Ουίζαρντς είχαν τις απαντήσεις με σύμμαχο την έδρα και πιο πρόσφατο το 106-98. Και στα τέσσερα ματς ο νικητής ξεπέρασε τους 15 πόντους. Από τη μία το φονικό δίδυμο Ντερ Ρόζαν και Λάουρι. Από την άλλη οι εξαιρετικοί Μπιλ και Γουόλ. Ματς που λογικά θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα από πλευράς παραγωγικότητας. Αξία στο over 214,5. Το χάντικαπ στους 7,5 πόντους είναι πονηρό. Λογικά ούτε απόψε θα δούμε μπρέικ, αλλά δεν περιμένω και περίπατο από το Τορόντο.

Οκλαχόμα – Γιούτα

Και τώρα τρέχει. Ο λόγος για την Οκλαχόμα, που με το μπρέικ που υπέστη στο δεύτερο ματς της σειράς βρίσκεται πλέον πίσω με 3-1. Δεν μπόρεσε να απαντήσει στη Γιούτα χάνοντας με 115-102 και 113-96. Οσον δεν παίζει άμυνα δύσκολα θα φέρει εκ νέου στα μέτρα της την κατάσταση. Ουσιαστικά θα έχει ακόμα μια ευκαιρία εκτός αν ηττηθεί απόψε. Επιβάλλεται να αναλάβουν δράση οι Γουέστμπρουκ και Τζορτζ πριν είναι πολύ αργά. Η Γιούτα δείχνει πιο ομάδα στο παρκέ έχει τον πιτσιρικά Μίτσελ σε απίθανη κατάσταση, αλλά απόψε περιμένω την αντίδραση των γηπεδούχων και θα τους δώσω ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο τόσο για τη νίκη, όσο και για το χάντικαπ των 4,5 πόντων.

Χιούστον – Μινεσότα

Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο αφεντικό και είναι το Χιούστον. Ξεκίνησε δύσκολα τη σειρά κερδίζοντας με 104-101, καθάρισε εύκολα το δεύτερο με 102-82 και στο τέταρτο έδειξε πως έχει πολύ περισσότερο βενζίνη στο ντεπόζιτό του κάνοντας το μπρέικ με 119-110. Ετσι έχει την ευκαιρία σήμερα να καθαρίσει την μπουγάδα και δύσκολα θα την αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Μινεσότα δύσκολα μπορεί να τρέξει όσο οι Ρόκετς και δεν περιμένω να ακολουθήσει τον ρυθμό σε ένα γήπεδο που έχει υποστεί 13 διαδοχικές ήττες. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στη νίκη, αλλά το χάντικαπ των 12,5 πόντων με αφήνει αδιάφορο. Προς over, αλλά όχι με τα… μπούνια.

Σε ενδιαφέρει