Α’ Νορβηγίας: Το κυνήγι της κορυφής φέρνει…γκολ

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του νορβηγικού πρωταθλήματος διεξάγονται απόψε.
Α’ Νορβηγίας: Το κυνήγι της κορυφής φέρνει…γκολ

Ο λόγος για τη σύγκρουση κορυφής μεταξύ Ράνχαϊμ και Μπραν αλλά και την κόντρα των ουραγών ανάμεσα σε Στάμπαεκ και Σταρτ.

Ανάλυση

Ράνχαϊμ – Μπραν

Όποια ομάδα κερδίσει θα ξεπεράσει τη Μόλντε και θα βρεθεί μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Ράνχαϊμ  έχει έως τώρα μία ήττα και τέσσερις νίκες, ενώ στο γήπεδό της μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Η Μπραν από την άλλη προέρχεται από άνετη νίκη κόντρα στη Στάμπαεκ, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και κατά διαστήματα αποδίδει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Συνεπώς σε αυτή την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές και επιθετικές ομάδες θα επιλέξω το OVER 2,5.

Πόσα γκολ θα μπουν στη σύγκρουση κορυφής του νορβηγικού πρωταθλήματος;

Στάμπαεκ – Σταρτ

Η Στάμπαεκ από τους πέντε αγώνες που έχει δώσει έως τώρα οι τέσσερις είναι εκτός έδρας και έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στην έδρα της πάντως ισχυροποιείται και θα τα δώσει όλα για την πρώτη της νίκη. Αυτό ακριβώς ψάχνει όμως και η φιλοξενούμενη Σταρτ, η οποία είναι ουραγός του πρωταθλήματος με μία νίκη και τέσσερις ήττες. Σε δύο εξόδους έως τώρα έχει ισάριθμες ήττες, χωρίς καν να καταφέρει να σκοράρει. «Πονηρό» ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, ενώ θα διεξαχθεί πιθανώς υπό βροχή. Καλύτερα να απέχουμε: No bet.

Σε ενδιαφέρει