Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Βροχή… αστέρων στο Μόναχο

Σπουδαία μάχη απόψε στο Μόναχο ανάμεσα στην ασταμάτητη Μπάγερν και την αποφασισμένη Ρεάλ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ.
Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Βροχή… αστέρων στο Μόναχο

Πρώτος ημιτελικός στην Αλιάνζ Αρένα ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Ρεάλ. Ψάχνουν ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό οι Γερμανοί και εξιλέωση για την κακή φετινή σεζόν οι Μαδριλένοι.

Τα προγνωστικά μου

Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 (2.07)

Ανάλυση

Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο Αννόβερο, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στην Μπάγερν του Χάινκες. Ανετο 3-0. Εχει κατακτήσει προ πολλού το πρωτάθλημα. Παραμένει εντός και των άλλων δύο στόχων της, δηλαδή το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξυπνάνε μνήμες 2013, όπου με τον ίδιο προπονητή είχε κάνει τρεμπλ. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχει πετύχει 14 γκολ. Συμπλήρωσε δέκα over στα έντεκα τελευταία ματς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται από επτά νίκες και μια ισοπαλία. Ολες οι νίκες της ήρθαν με over. Μοναδική ισοπαλία το 0-0 κόντρα στη Σεβίλλη στον προηγούμενο, όπου πάτησε πάνω στο νικηφόρο 2-1 του Πιθχουάν για να προκριθεί. Λείπουν Νόιερ, Κομάν και Βιδάλ. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αλάμπα. Θα παραταχθεί με το κλασικό 4-1-4-1 που παίζει από τη μέρα που ανέλαβε ο Χάινκες. Φουνταριστός ο Λεβαντόφσκι. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Μίλερ και Ριμπερί.

 

Η Ρεάλ έφτασε πολύ κοντά από το να πάθει τη νίλα του Δράμαλη στον προηγούμενο γύρο, αλλά τελικά μπόρεσε να προκριθεί εις βάρος της Γιουβέντους. Επιβλήθηκε στο Τορίνο με το εντυπωσιακό 3-0, δεν μπήκε ποτέ στη ρεβάνς μένοντας πίσω με το ίδιο σκορ, αλλά στο 96’ ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι του Ρονάλντο έφερε τη μεγάλη πρόκριση. Γκέλα στο πρωτάθλημα εντός έδρας από την Μπιλμπάο με 1-1. Τέταρτο σερί goal/goal. Εχει χάσει πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας. Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί τη μοναδική δίοδο εξιλέωσης. Η άμυνά της δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Μόνο στα δύο από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Τρέχει ένα σερί επτά διαδοχικών over στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι σε δύο τρομερά ματς απέκλεισε την Μπάγερν. Κέρδισε στο Μόναχο 2-1, ηττήθηκε εντός με το ίδιο σκορ, αλλά καθάρισε στην παράταση με 4-2. Δεδομένο το 4-4-2 απόψε από τον Ζιντάν με Ρονάλντο και Μπενζεμά να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν (4-1-4-1)

Ούλραϊχ

Κίμικ

Μπόατενγκ

Χούμελς

Αλάμπα

Μαρτίνεθ

Μίλερ

Χάμες

Ρόμπεν

Ριμπερί

Λεβαντόφσκι

Ρεάλ Μ. (4-4-2)

Νάβας

Καρβαχάλ

Βαράν

Ράμος

Μαρσέλο

Κροος

Καζεμίρο

Μόντριτς

Ισκο

Ρονάλντο

Μπένζεμα

Εκτίμηση

Ματσάρα ολκής. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο μεγάλο τελικός. Η Μπάγερν σκοράρει κατά βούληση στο σπίτι της. Η Ρεάλ σε συνθήκες πίεσης δεν λειτουργεί σωστά στα μετόπισθεν, αλλά η επίθεση λειτουργεί ρολόι. Δεν ξεπερνάει το 1.50 το over χάνοντας την αξία του. Περιμένω μια άκρως ορμητική Μπάγερν από το ξεκίνημα και θα ρισκάρω στον άσο. Ο Χάινκες είναι αλεπού και θα την βρει την άκρη. Εξαιρετική εναλλακτική και το over 10,5 στα κόρνερ, με τους μέσους όρους των δύο ομάδων να οδηγούν ολοταχώς σε αυτή την κατεύθυνση.

Σε ενδιαφέρει